Er du på jagt efter et tørklæde med polkaprikker, kan du finde inspiration i dette indlæg. Hos Smikka er polkaprikker populære, da de tilfører liv, glæde og lethed til designs. Samtidig med at du kan slå dig løs med farver, hvis du ønsker det. For farver og polkaprikker hænger nemlig rigtig godt sammen.

I helt traditionel forstand taler man om polkaprikker, når man har en ensfarvet baggrundsfarve, som der er cirkler på. Modsat andre designs med prikker, så er polkaprikker ensartede i størrelsen. Desuden er de fuldstændig runde cirkler. I den første brug af polkaprikker var prikkerne placeret tæt på hinanden. Ligesom de altså havde samme farve.

I nutidens brug af polkaprikker er der lidt mere frie tøjler. Det betyder, at polkaprikkerne godt må have forskellige farver. Samt være placeret med forskellig afstand fra hinanden.

Herunder kan du se nogle bud på, hvordan et tørklæde med polkaprikker kan se ud hos Smikka.

 

Polkaprikkede tørklæder

I Smikkas sortiment af tørklæder med polkaprikker findes der både mindre tørklæder i let kvalitet samt større tørklæder i mere kraftig kvalitet. Gældende for de lette tørklæder med polkaprikker er, at der ofte bruges flere farver her. Mens de større ofte er et udtryk for den mere traditionelle forståelse af polkaprikker. Med en ensartet baggrund og prikker i samme farve.

 

Let tørklæde med polkaprikker

Blandt de mere lette tørklæder med polkaprikker findes blandt andet dette tørklæde. Det fås i mange farvekombinationer og måler 160 x 50 centimeter. Prisen på tørklædet ligger fast på 80 kroner:

Tørklæde med polkaprikker i hvid og sort Lyserødt tørklæde med polkaprikker online Smikka Turkis tørklæde polkaprikker og let kvalitet

Du finder også dette, hvor baggrundsfarven er ensartet, mens prikkerne er i mange forskellige farver. Dette tørklæde fås også i mange varianter og måler 160 x 50 centimeter. Det har også en fast lav pris på 80 kroner:

Sort tørklæde med polkaprikker i flotte farver Tørklæde i turkis med prikker i mange farver billigt online Smikka Tørklæder med polkaprikker. Hvidt tørklæder farvede prikker

I sortimentet er også dette tørklæde, hvor baggrundsfarven er mere dyb og mørk uanset farven. Det måler 165 x 50 centimeter og fås også til 80 kroner:

Bordeaux rødt tørklæde med prikker Beige tørklæde med polka prikker i sort Sort tørklæde med polka prikker

 

Lette tørklæder med polkaprikker – andre designs

Blandt vores lette tørklæder finder du også disse to forskellige bud på tørklæder med polkaprikker. Her er der leget lidt mere med designet. I det første tørklæde smelter nogle af polkaprikkerne sammen til lidt større masser af cirkler. Mens det andet design byder på store polkaprikker, som sidder meget tæt, samtidig med at farverne smelter ind i hinanden:

Gråt tørklæde med lyserøde polkaprikker i smukt design Tørklæde i sort med lyserøde prikker

Tørklæde i røde farver med store polkaprikker Tørklæde i grøn og blå med store polkaprikkker Sort og gråt tørklæde med store prikker

 

Store tørklæder med polkaprikker

Blandt de større tørklæder med polkaprikker i Smikkas sortiment finder du blandt andet dette tørklæde. Det er utrolig enkelt og smukt i designet og anvendeligt i hverdagen. Derfor er det også blandt de mest populære tørklæder med polkaprikker hos Smikka. Det måler 180 x 70 centimeter:

Gråt tørklæde med hvide polkaprikker online  Tørklæde i hvid med sorte prikker online

 

Tørklæde med sølv polkaprikker

Blandt de større tørklæder er der også dette smukke tørklæde med polkaprikker i sølv. Tørklædet fås i tre forskellige farver og måler 180 x 70 centimeter:

Mørkeblå tørklæde med sølv polkaprikker Tørklæde med sølvprikker og frynser i enderne Tørklæde i turkis med prikker i sølv og frynser

Batiktørklæder med polkaprikker

Dette tørklæder blander polkaprikkerne sammen med et batikdesign – et såkaldt mønster mix. Det fås i tre forskellige varianter og måler 180 x 90 centimeter:

Blåt batiktørklæde med polkaprikker billigt online Grønne tørklæder i batikdesign med mørke prikker Batiktørklæde i grå med polkaprikker i sort

 

Har du lyst til at se hele Smikkas udvalg af tørklæder med polkaprikker, så finder du dem her.

 

Comments are closed.

Post Navigation