Om bloggen

Hej og velkommen til et univers af accessories,

Jeg hedder Marie og dette er en blog, som hænger tæt sammen med min webshop Smikka. Jeg købte og overtog i 2019 webshoppen Smikka.dk med denne tilhørende blog, som er skrevet af de tidligere ejere.

Bliv klogere på vores verden af accessories

Min webshop er et stort online univers fuld af smukke og billige accessories. Og denne blog skal ses et supplement til webshoppen. Her kan du nemlig læse meget mere om de forskellige accessories og også finde gode råd om designs, farver og materialevalg.

Med andre ord er det her altså stedet, hvor du kan blive meget klogere på vores accessories. Især mine tørklæder og elastikbælter er i fokus, men du finder selvfølgelig også viden om vores øvrige accessories. Såsom vores øreringe, armbånd, punge og smykkeskrin.

 

Inspiration til din prik over i’et i garderoben

Ønsket med Smikka har helt fra start været at skabe et online univers med et stort udvalg af accessories til både hverdag og fest.

Men samtidig også til priser, hvor de fleste kan være med.

For i min verden er en accessory netop den lille ekstra detalje, der kan være prikken over i’et til dit sæt tøj.

Mit ønske er derfor, at du ved hjælp af mine accessories har råd til at skabe forskellige udtryk med samme sæt tøj. For selv om du bruger samme sæt tøj, får det fx vidt forskelligt udtryk, alt efter om du sætter et elastikbælte eller et tørklæde til.

Vi håber, at du i dette univers finder inspiration til, hvad der kan være din prik over i’et til din garderobe. Har du spørgsmål, forespørgsler eller andet, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive til mig på info@smikka.dk.

Kh Marie

Ps. Brug kategorierne til højre, hvis der er en særlig type af accessory, du er mere interesseret i end de andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *