Om bloggen

Smikkas univers. En blog med inspiration, råd og viden om accessories. Velkommen til Smikkas blog

Hej og velkommen til et univers af accessories,

På billedet oven for ser du Jane (til venstre) samt Tina (til højre). Det er os, som står bag denne blog. En blog, som hænger tæt sammen med vores webshop Smikka.

Måske har du allerede gættet det ud fra billedet. Men ellers kan vi afsløre, at vi er søstre med cirka 3 år og 8 måneder til forskel;-)

 

Bliv klogere på vores verden af accessories

Vores webshop er et stort online univers fuld af smukke og billige accessories. Og denne blog skal ses et supplement til webshoppen. Her kan du nemlig læse meget mere om de forskellige accessories og også finde gode råd om designs, farver og materialevalg.

Med andre ord er det her altså stedet, hvor du kan blive meget klogere på vores accessories. Især vores tørklæder og elastikbælter er i fokus, men du finder selvfølgelig også viden om vores øvrige accesssories. Såsom vores øreringe, armbånd, punge og smykkeskrin.

 

Inspiration til din prik over i’et i garderoben

Ønsket med Smikka har helt fra start været at skabe et online univers med et stort udvalg af accessories til både hverdag og fest.

Men samtidig også til priser, hvor de fleste kan være med.

For i vores verden er en accessory netop den lille ekstra detalje, der kan være prikken over i’et til dit sæt tøj.

Vores ønske er derfor, at du ved hjælp af vores accessories har råd til at skabe forskellige udtryk med samme sæt tøj. For selv om du bruger samme sæt tøj, får det fx vidt forskelligt udtryk, alt efter om du sætter et elastikbælte eller et tørklæde til.

Vi håber, at du i dette univers finder inspiration til, hvad der kan være din prik over i’et til din garderobe. Har du spørgsmål, forespørgsler eller andet, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os på info@smikka.dk.

Kh Jane (lillesøsteren) & Tina (storesøsteren)

Ps. Brug kategorierne til højre, hvis der er en særlig type af accessory, du er mere interesseret i end de andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *