Et tørklæde med mønster mix kan være super flot at sætte til dit tøj. Og så er mønster mix jo desuden en af modetendenserne i denne tid. Så hvis du ikke har lyst til at mikse mønstre på kryds og tværs i dit tøj, kan du ty til et tørklæde med mixet mønster i stedet.

Et mix af mønstre er en af de store modetendenser netop nu. Men for nogle kan denne modetrend godt virke lidt voldsom. Såsom fx at sætte ternede bukser sammen med en stribet skjorte tilsat et prikket tørklæde.

Hvis du har det sådan, kan et tørklæde med mønster mix måske være løsningen for dig stedet? I så fald kan du finde nogle bud på designs herunder.

 

Tørklæde med mønster mix

Tørklæde med prikker og felter i smuk forening

Et bud på et tørklæde med mønster mix er dette tørklæde. Det har prikker i diverse farver blandet med aflange felter. Det fås i flere farvekombinationer:

Tørklæde med mønster mix af prikker og aflange felter Tørklæde i blå med mixet mønster af prikker og felter

 

Mønster mix tørklæder fra dyrenes verden

Det er også ret almindeligt at skabe flotte mønster mix i et tørklædedesign med dyremotiver. Hvilket du kan se et par bud på herunder. Først et mix med sommerfugle og dernæst med leopardpletter og kantstriber:

Mønster mix tørklæde med sommerfugle tørklæde med mønster mix og leopardpletter

 

Hjerte mønster mix

Et andet tørklæde, der kombinerer mønstre, er dette tørklæde med neonfarvede hjerter vævet ind i det øvrige design:

Mønstret tørklæde med orange hjerter Tørklæde med mønster og hjerter i blå

 

Mønstret tørklæde med blomster og prikker

Et velkendt og populært tørklæde hos Smikka er dette tørklæde. Tørklædet kombinerer på smuk vis blomster og store prikker med hinanden. Det fås i fire forskellige farver, som du kan se et par af varianterne af her:

Mønstret tørklæde i lilla med blomster og prikker Grønt tørklæde med mønster af blomster og prikker

 

Stjerner og striber i smuk sammensætning

Du finder også nogle tørklæder, hvor det er stjerner, som er sat sammen med striber. Her er mønstrene knap så sammenvævede som i nogle af de øvrige designs. Men de er stadig smukke. Se et par stykker af dem her:

Tubetørklæde i blå med hvide stjerner og striber. USA tube tørklæde billigt online Tørklæde i hvid med mønster af stjerne og striber

 

Comments are closed.

Post Navigation