De blå elastikbælter er populære blandt vores kunder. Hvilket vi godt forstår. For den blå farve formår at se godt ud i stort set alle nuancer. I de mørkere nuancer tilfører den noget roligt, klassisk og elegant. Mens den i lysere nuancer tilfører noget liv og blødhed uden dog at være dominerende.

Den blå farve siges at have en beroligende virkning på menneskets psyke. Så det er måske også en årsag til, at den er blandt de tre farver, vi sælger flest elastikbælter i hos Smikka.

Uanset hvad så er den blå farve et populært valg hos vores kunder. Men der er bred variation i, hvilke blå designs der topper popularitetsskalaen fra uge til uge. Hvilket måske vidner om, at blå er flot i mange sammenhænge.

 

Blå elastikbælter i forskellige design

Et blåt elastikbælte kan dække over mange forskellige design, som du kan se herunder. Den blå farve dækker over forskellige nuancer af blå hos de forskellige bælter. Derudover så er der stor variation i bælternes bredde, udseende, spændelukning samt længde.

Lad os se nærmere på nogle bud på blå elastikbælter i forskellige design.

Kundernes favoritter

Som nævnt er der bred smag blandt vores kunder, når det gælder valg af elastikbælter i blå. Men der dog tre bælter, som altid er blandt de allermest populære bælter i blå. Hvilket er disse bælter:

Enkelt elastikbælte i blå til kjolen Mørkeblåt elastikbælte med bredt spænde  Mørkeblå elastikbælter med mørkeblå spænde

Smalle blå elastikbælter

Smalle elastikbælter kan være et oplagt valg, hvis det skal bæres sammen med bukser. Eller hvis du ønsker at fremhæve din talje, men uden at bæltet bliver for dominerende. Skal det smalle elastikbælte være blåt, kan du blandt andet vælge mellem disse modeller:

Blåt elastikbælte med smukt spænde Elastikbælte blå med marguerit spænde online Turkis blå elastikbælte billigt online

Et bælte – 3 nuancer af blå

Dette elastikbælte illustrerer ganske fint, at den blå farve fås i mange nuancer. Dette smalle elastikbælte fås fx i tre forskellige udgaver af blå. Fra det helt lyse nærmest turkisfarvede til det blå til det helt mørkeblå:

Lyseblåt elastikbælte i smalt design. Blå elastikbælter online webshop Smikka Blå elastikbælte med aflangt spænde. Online Smikka webshoppen Mørkeblå elastikbælte i smalt design billigt online Smikka

Så forskellig kan designet være

Disse to bælter er et godt eksempel på, at et blåt bælte kan se ud på mange måder. Det ene er bredt med et stort spænde, mens det andet er fuld af pailletter:

Bredt bælte i mørkeblå med stort spænde Elastikbælte blå pailletter billig online

Elastikbælter i blå i størrelse XL

Vi oplever en større og større efterspørgsel på elastikbælter i størrelse XL. Derfor udvider vi løbende vores sortiment af netop disse bælter. Det betyder selvfølgelig også, at der lander flere og flere blå elastikbælter i størrelse XL på hylderne. Disse bælter kan du se et udpluk af her:

Elatikbælte ekstra længde. Blåt elastikbælte til store taljer.

Dette bælte fås også i en mørkere blå

XL elastikbælte i mørk blåBredt elastikbælte blå med ekstra længde og stort spændeEnsfarvet mørkeblå elastikbælte i størrelse ekstra largeElegant mørkeblå elastikbælte med bredt spændeEkstra large elastikbælte. Mørkeblå bælte størrelse Xl
Elastikbælte blå klassisk design størrelse XL

Vi håber, at du er blevet inspireret til, hvordan dit blå elastikbælte kan se ud. Ønsker du at se hele Smikkas udvalg af elastikbælter ikke kun i blå, men alle farver og størrelser, finder du dem her.

Er du generelt glad for den blå farve, kan du også finde inspiration i dette indlæg i forhold til smukke tørklæder i blå.

Comments are closed.

Post Navigation