Mørkeblå tørklæder er ofte et populært valg. Et mørkeblåt tørklæde kan være med til at skabe et klassisk look og give et strejf af elegance til et sæt tøj.

Er du glad for mørkeblå, er du langt fra alene.

Hos Smikka oplever vi, at den mørkeblå farve er et populært valg, når vores kunder går på jagt i vores accessories. Især de mørkeblå tørklæder er et træfsikkert valg hos vores kunder.

Herunder kan du se et udvalg af nogle af de mørkeblå tørklæder, du finder online i Smikkas webshop.

 

Mørkeblå tørklæder med stjerner

Stjernetørklæder har været moderne gennem mange år. Hvilket nok skyldes, at de både udstråler liv og fanger øjet, samtidig med at de stadig er rolige i designet.

Hos Smikka finder du blandt andet disse mørkeblå tørklæder med stjerner:

Mørkeblå tørklæder med hvide stjerner hos Smikka Tørklæde i mørkeblå med farvede stjerner

 

Ensfarvede mørkeblå tørklæder

Det er også rigtig flot med et ensfarvet tørklæde i mørkeblå, som giver en ro og dybde i dit look.

I Smikkas udvalg af ensfarvede tørklæder finder du blandt andet disse to tørklæder. Hvor det ene har en smuk guldkant rundt, hvilket gør tørklædet meget elegant.

Ensfarvede mørkeblå tørklæder i flot dyb farve  Mørkeblå tørklæder med guldkant i elegant look

 

Ud over disse to ensfarvede er det også muligt at få blå ensfarvede tubetørklæder samt ensfarvede tørklæder med perler og glimmer.

 

Tørklæder i mørkeblå med blomster

Er du glad for både mørkeblå og blomster, har du også mulighed for at kombinere disse to ting i dit tørklæde. For i Smikkas online udvalg af blomstertørklæder, finder du blandt andet disse to mørkeblå tørklæder. Hvor det ene er et aflangt tørklæde, og det andet er et tubetørklæde:

Mørkeblå tørklæder med hvide roser online hos Smikka Tubetørklæde i mørkeblå med blomster

 

Prikkede tørklæder i mørkeblå

Det kan også være rigtig flot med mørkeblå tørklæder med prikker. Derfor har vi selvfølgelig også det blandt vores udvalg af tørklæder. Du kan se to af vores blå tørklæder med prikker her:

Mørkeblå tørklæde med hvide prikker Blåt tørklæde med prikker og blomster

 

Øvrige accessories i mørkeblå

Ønsker du at sætte et par smukke mørkeblå øreringe til dit tørklæde, finder du flere gode bud i Smikkas online udvalg af øreringe. Du finder hele udvalget her. Se alle øreringe hos Smikka.

Du har også mulighed for at finde et elastikbælte i mørkeblå, som matcher dit tørklæde. Der er både smalle og brede bælter i mørkeblå. Samt elastikbælter med neutrale spænder samt mere iøjnefaldende spænder. Du kan se alle Smikkas elastikbælter her.

Eller skal du i byen med din mand, og ønsker I at matche hinanden i jeres farvevalg, er der også mulighed for at købe slips og butterfly i mørkeblå. Du kan se hele udvalget af slips og butterfly her.

Comments are closed.

Post Navigation