Accessories med pailletter hører i Smikkas univers sammen med alle regnbuens farver. Du finder primært pailletter i vores elastikbælte udvalg samt i vores udvalg af små punge. Generelt så tilfører pailletter bare lige lidt ekstra pynt og festivitas, som du kan se nedenfor.

Vores udvalg af accessories med pailletter begrænser sig primært til elastikbælter og små punge hos Smikka. Til gengæld finder du så et større udvalg af farver, du kan vælge imellem. Nogle af de farverige designs kan godt føre tankerne tilbage til 80’erne, hvor stærke farver var en stor del af modebilledet.

 

Accessories med pailletter

Inden vi ser nærmere på elastikbælterne og de små punge, skal det dog lige nævnes, at vi også har et enkelt tørklæde med pailletter.

 

Tørklæde med pailletter

I Smikkas sortiment finder du et enkelt tørklæde med pailletter. Hvilket er dette smukke lyse sommerfugletørklæde. Det er i hvid med lyserøde og blå sommerfugle. Samt striber af guldglimmer, ender med fryns og pailletter i hvid. Det måler 180 x 65 centimeter og er lavet af viskose:

Accessories med pailletter. Hvid tørklæde med sommerfugle og hvide pailletter

 

Elastikbælter med pailletter

Du finder to forskellige designs af elastikbælter med pailletter. Det ene er i et smalt design med en rund lukning. Mens det andet er i et bredere designs med en aflang lukning.

Fælles for begge de to designs er, at de fås i mange forskellige farver. Og her taler vi ikke kun neutrale farver, men også pangfarver. Du kan se et udsnit af farvemulighederne herunder.

 

Smalt elastikbælte med pailletter

Det smalle elastikbælte med pailletter måler 65 centimeter. Men kan strækkes helt op til 120 centimeter. Det er 4 centimeter bredt og har en fast lav pris på 89 kroner. Elastikbæltet med pailletter fås blandt andet i disse flotte farver:

Smalt elastikbælte lyserød med pailletter Smikka webshoppen  Elastikbælte blå pailletter billig online Sort bælte med pailletter smikka webshop bestil billigt

Bredt elastikbælte med pailletter

Det brede bælte måler 53 centimeter. Men kan strækkes op til 105 centimeter. Det er 7 centimeter bredt og fås også til en fast lav pris på 89 kroner. Dette brede elastikbælte med pailletter fås blandt andet i disse farver:

Bred elastikbælte rød pailletter Elastikblte guld pailletter bredt design Sølv elastikbælte pailletter

 

Små punge med pailletter

De små punge med pailletter fås også i mange forskellige farver. De måler 9 x 4 centimeter og er perfekt til nøgler, betalingskort og mønter. Deres faste lave pris er kun 40 kroner. Du kan se et udvalg af farvemulighederne her:

Lille grøn pung med pailletter. Accessories med pailletter online webshop Smikka Paillet pung i guld billig online Pung i lilla til mønter. Bestil online

Comments are closed.

Post Navigation