Brede elastikbælter fås i mange forskellige designs, farver og udtryk. Fra de helt enkle designs til de mere graciøse med store detaljerede spændeløsninger. Find inspiration til dit næste brede elastikbælte i dette indlæg.

Et bredt elastikbælte kan faktisk se ud på mange forskellige måder, som vi vil vise dig i dette blogindlæg.

Vi har valgt at vise bælterne i sort, da det gør det nemmere at sammenligne de forskellige designs og deres forskelligheder med hinanden. Men mange af elastikbælterne fås altså i flere farver. Du kan se farveudvalget nederst på siden, når du klikker ind på de forskellige billeder.

 

Brede elastikbælter i enkelt design

Er du på jagt efter et bredt elastikbælte i et enkelt design, så lad dig inspirere af udvalget herunder. Et klassisk enkelt bælte kan bruges både til hverdag og fest. Måske skal bæltet være en ekstra lille detalje til festkjolen eller give hverdagstøjet et lille strejf af elegance. Uanset hvad så er der bud på bælter til både hverdag og fest.

Brede elastikbælter sort enkelt design Sorte elastikbælter i smukt design XL Bestil smukt sort bælte i elastik online

Brede elastikbælter med diskrete spænder

Herunder kan du se et par eksempler på elastikbælter med et tydeligt spænde som en del af designet. Dog er spændet ved alle disse bælter fortsat i den mere diskrete ende i forhold til nogle af de designs, du kan se længere nede.

Bredt elastikbælte med guldkant Elastikbælte i sort i enkelt design med flot spænde Sort elastikbælte med sølvspænde billigt online Smikka

Brede elastikbælter med store spænder

Herunder kan du så se nogle af de elastikbælter, hvor spændet er en meget bærende og vigtig del af designet. I vores udvalg finder du mange bud på bælter med graciøse, store eller detaljerede spænder. Så de tre bælter herunder er altså blot et lille udpluk.

Sort elastikbælte med hjertespænde Elastikbælte i sort med iøjenfaldende spænde billigt online Køb flot sort elastikbælte med smukt detaljeret spænde

Romantiske brede elastikbælter

Blandt udvalget af de brede elastikbælter finder du også bud på nogle, som er meget romantiske i deres udtryk. Dem kan du se nogle eksempler på herunder.

Bredt sort elastikbælte med hvidt hjertespænde med perler Bredt sort bælte med sommerfuglespænde online webshop Smikka Sort elastikbælte med blomsterspænde med perler billigt online Smikka webshoppen

Ekstra brede elastikbælter

I Smikkas sortiment af brede elastikbælter finder du også nogle bælter, som er ekstra brede. Disse elastikbælter er supersmukke at sætte sammen med lange kjoler, tunikaer eller skjorter. De giver et elegant look og er virkelig smukke blot i sig selv. Du kan se nogle eksempler på disse ekstra brede elastikbælter her.

Ekstra bredt elastikbælte i sort med guldspænde Ekstra brede elastikbælter i slangeskindslook online Smikka Sort bredt elastikbælte med diskret spændelukning online webshop Smikka

Brede elastikbælter i størrelse XL

Det er heldigvis også blevet muligt at få de moderne elastikbælter til lidt større taljer. Alle disse bælter finder du i vores XL-kategori. Som udgangspunkt kan alle elastikbælterne i denne kategori strækkes mellem 120 og 180 centimeter.

Herunder kan du se nogle bud på nogle af elastikbælterne i denne kategori. Ønsker du at se hele udvalget, finder du det her.

Sort elastikbælte størrelse XL i enkelt design billigt online Sort elastikbælte med ekstra længde til store taljer Enkelt sort elastikbælte med ekstra længdeElastikbælte sort med ekstra længde i flot enkelt design Flot XL elastikbælte i sort stof Sort elastikbælte med ekstra længde og iøjenfaldende spænde billig online webshop Smikka

Er du generelt glad for sort, kan det være en mulighed at kombinere et af de smukke sorte brede elastikbælter med et sort tørklæde. Præcis som det brede elastikbælte fås i mange forskellige designs, gælder det samme for det sorte tørklæde. Det kan du læse mere om her, hvor du også finder masser af inspiration.

Comments are closed.

Post Navigation