Blandt Smikkas kunder er sort en favoritfarve. Vi pakker mange ordrer hver dag, hvor den sorte farve indgår på enten den ene eller anden måde. I dette blogindlæg vil vi vise dig, hvor forskelligt et sort tørklæde kan se ud alt efter tørklædets øvrige design.

Sorte tørklæder er populære hos vores kunder. Hvilket er ganske forståeligt. For sort er jo en farve, der kan sættes sammen med de fleste andre farver. Samtidig er den rolig, neutral og tilføjer ofte et strejf af noget klassisk og elegant.

Men når det er sagt, så er et sort tørklæde langt fra bare dét. For alt efter tørklædets øvrige design kan det være meget forskelligt, hvad det sorte tørklæde bidrager med i det færdige look.

Herunder kan du se bud på, hvor forskellige designs du finder sorte tørklæder i hos Smikka.

Husk du kan klikke på billederne, hvis du ønsker at læse mere om det specifikke tørklæde.

 

Sort tørklæde i smukke designs

Ensfarvet sort tørklæde

Vi bliver næsten nødt til at starte i den mest enkle form. Nemlig der hvor den sorte farve får lov til at dominere det hele. Du finder både det ensfarvede sorte tørklæde i en let model samt en tykkere og større model. Du kan se de forskellige modeller herunder. Den lette model er til en fast lav pris a 85 kroner, mens det store tørklæde koster 95 kroner:

Sort tørklæde i let kvalitet til kun 85 kroner Stort tørklæde i sort billigt online webshoppen Smikka

 

Sort tørklæde med blomster

Blandt udvalget af sorte tørklæder finder du også forskellige designs med blomster. Dem kan du se nogle af herunder. Det giver et godt indtryk af, at et sort tørklæde – eller et sort tørklæde med blomster for den sags skyld, kan være meget forskellige i designet trods den sorte fællesnævner:

Sort tørklæde med små hvide roser billigt online Tørklæder i sort med store røde blomster Tørklæde med margueritter. Sorte tørklæder store blomster design

Tørklæder i sort med lilla blomster og grene Sort tørklæde med store roser  Tørklæder i sort med grå store blomster

 

Sort tørklæde med prikker

Du finder også forskellige tørklæder i sort med prikker. Du kan se nogle af modellerne her:

Sort tørklæde med rosa prikker billigt online Tørklæde i sort med farvede prikker i mange farver

Sort tørklæde med stjerner

Det er selvfølgelig også muligt at få sorte tørklæder med stjerner. Så herunder kan du se nogle bud på tørklæder i sort med stjernedesigns:

Sort stjernetørklæde med stjerner formet som hjerter Tørklæde i sort med farvede stjerner Lille sort tørklæde med små hvide stjerner billigt online Smikka

 

Sorte tørklæder – øvrige designs

Hos Smikka finder du over 350 forskellige tørklæder. Derfor er der selvfølgelig også flere designs med sorte tørklæder end de viste herover. Du kan se et lille udsnit af dem herunder. Ønsker du at se hele udvalget, kan du se alle vores tørklæder – og dermed ikke kun de sorte – her:

Sorte tørklæder med sommerfugle Stort sort tørklæde med lyse hjerter Sort tørklæde med noder i hvid. Se musiktørklæde i sort

Sorte tørklæder med katte og noder billigt online Ensfarvet tørklæde i sort med guldkant Ugletørklæde i sort

Comments are closed.

Post Navigation