Er I et kor, som har brug for ens tørklæder til jeres koncerttøj, så hjælper vi jer gerne, som vi har hjulpet mange kor før jer.

Hos Smikka har vi specialiseret os i at hjælpe kor med at finde ens tørklæder, som matcher deres koncerttøj.

Et smukt og lækkert tørklæde kan være prikken over i’et til et elegant sæt koncerttøj.

Har I kig på flere forskellige tørklæder og er i tvivl om, hvilket I skal vælge, har I altid mulighed for at få dem til gennemsyn. Så kan I også se dem sammen med jeres koncerttøj og mærke kvaliteten af dem. Det kan I læse meget mere om her, hvor I også finder en kontaktformular.

 

Tørklæder kor – lette og tynde tørklæder

Er I et kor, som har brug for et let og tyndt tørklæde, så det ikke bliver for varmt at bære, kan I se nogle bud herunder.

I kan blandt andet få kortørklæder med et musikalsk aftryk i form af noder. Eller I kan få ensfarvede tørklæder, hvis det passer bedst til resten af jeres tøj.

Vi har også hjulpet kor med at få tørklæder med prikker, som giver et “frisk” look. Dem kan I også se nogle bud på.

 

Kortørklæder med noder

Blandt de lette tørklæder med noder finder I blandt andet dette tørklæde, som fås i flere forskellige farvekombinationer. Tørklædet er til en fast lav pris på 89 kroner og måler 160 x 50 kroner:

Tørklæder kor med noder online Smikka. Speciale i kortørklæder Kortørklæder. Hvide tørklæder med sorte noder online Smikka. Nodetørklæde kor i lyserød og sort Tørklæder kor i mørkeblå med noder i hvid

 

Lette ensfarvede tørklæder

Blandt de ensfarvede tørklæder i let kvalitet finder I blandt andet disse bud. Tag et kig her, hvis I ønsker at se alle farvevarianterne. Tørklædet måler 160 x 50 cm og er til en fast lav pris på 85 kroner:

Tørklæde kor i rød til billig pris Ensfarvet let tørklæde til kor Kortørklæde i hvid til koncerttøj Lyseblåt tørklæde til kortøj

 

Kor tørklæder med prikker

Blandt udvalget af lette tørklæder med prikker, finder I blandt andet disse fine bud, som alle fås til fast lav pris á 80 kroner:

Kortørklæde med prikker. Bestil jeres kortørklæder hos Smikka online Bestil tørklæder kor billigt online med prikker Let tørklæde kor i rød med sorte prikker Kortørklæde i sort med lyse prikker

 

Ønsker I at se udvalget af alle de lette tørklæder til fast lav pris på 80 kroner, så finder I dem her:

Lette tørklæder 80 kroner – forskellige designs

 

Tørklæder med noder – stor størrelse

Er I på jagt efter et tørklæde, som fylder lidt mere, kan I se nogle bud på dem herunder. Nodetørklæderne findes både som tubetørklæder og som aflange tørklæder, der måler 180 x 90 cm:

Sort tubetørklæde med noder til kor Grønne tubetørklæder med hvide noder. Et lækkert kortørklæde Tørklæde kor i rød med hvide noder. Bestil billigt online hos Smikka Musiktørklæde med noder. Gråt tørklæde med sorte noder.

Se alle tørklæder med noder online hos Smikka

 

Tørklædeudvalg med over 350 forskellige designs

Online hos Smikka finder I et tørklædeudvalg med over 350 forskellige designs. Så er I på jagt efter et særligt tørklæde, eller ønsker I at finde inspiration, så klik ind på udvalget herunder:

SE TØRKLÆDEUDVALG PÅ OVER 350 FORSKELLIGE DESIGNS

 

 

Comments are closed.

Post Navigation