Smikka sælger nu også hudpleje og produkter til vipper og bryn på webshoppen.

 

Hudpleje

Synes du også at det er svært at finde rundt i hudpleje junglen?  Du er absolut ikke alene.
Vi ved at det er vigtigt at passe godt på sin hud, men nogle gange kan det være svært at finde ud af hvad ens hud lige går og mangler.
Som oftest kan du begynde med at tage udgangspunkt i hvilken type hud du har, og derfra finde ud af hvilke hudpleje produkter der er bedst at bruge.

En god tommerfinger regel er at alle kan have god gavn af en makeupfjerner og en god rens, som kan fjerne dagens makeuprester, snavs og skidt.
En tonic kan være god at rense efter med for at få alt med, og er især god til den olierede eller urene hud. Udover at rense efter, så hjælper den også med at minimere porerne, virker fugtgivende og er med til at genoprette hudens ph balance samt meget mere.

Det er vigtigt at bruge en serum,  da den er med til at sikre at produkterne i langt højere grad trænger dybere ind i din hud. Desuden er det også ofte i serummen, at ekstra aktive ingredienser og ekstrakter kommes i.

De fleste bruger derefter en god ansigtscreme  – og der vælger du ud fra din hudtype. Du kan finde den rette ansigtscreme alt efter om du har olieret, uren, almindelig, kombineret eller tør hud.
(Vi har også Rosalique’s fantastiske og prisvindende 3-i-1 antirødme dagcreme, som er til dig der har tendens til rødme og sensitiv hud i ansigtet.)

Sommetider kan huden have godt af at bruge et mere målrettet plejeprodukt, som giver det din hud trænger til, men som ikke skal bruges hver dag. Det kan f.eks. være en maske eller en scrub.

Du kan finde et fint udvalg af kvalitetsprodukter indenfor hudpleje på Smikka. Forkæl dig selv og din hud. 🙂

 

Vipper og bryn

Ikke alle er født med lange og fyldige vipper fra naturens side, men don’t worry…
Hvis du drømmer om længere, fyldigere og stærkere øjenvipper, så er du kommet til det helt rette sted. 🙂
Men en vippeserum, så tilfører du fugt og pleje til dine øjenvippers hårsække – som på den lange bane betyder at du får længere, stærkere og fyldigere vipper.

Smikka sælger Sanzi Beauty’s vippeserum, og hvordan fungerer den så ?
Det specialudviklede produkt går ind og tilfører fugt og pleje til dine vippers hårsække. Og helt kort og enkelt så bruges der yderst aktive, komplekse og nøje udvalgte ingredienser, som, når de arbejder sammen, giver tydelige resultater.
Og af lige præcis de grunde virker øjenvippeserum: Fordi der er valgt nogle af de mest virksomme og aktive ingredienser, der hver især bidrager med en helt bestemt virkning. Generelt for produkterne, så er de fri for olie, hormoner, parabener, kunstig parfume og animalske produkter.

Smikka sælger også bryn-serum, og Vippe og bryn conditioner serum så du kan fuldende dine vipper og bryn. 🙂

Hvis du vil vide mere om ingredienslisten mm, så tøv endelig ikke med at skrive en mail til mig på info@smikka.dk
Få lange vipper og fyldige bryn med de fantastiske produkter fra Sanzi Beauty. 🙂

 

 

Smikka er nu blevet forhandler af mærkerne Sanzi Beauty og Rosalique 🙂 

 

Rosalique:

Rosalique’s prisvindende 3-i-1 anti-rødme cremen kan købes her samt den tilhørende makeup børste kan købes her

 

 

Sanzi Beauty:

Sanzi Beauty er produkter af den højeste kvalitet. Du kan få produkter til hele din hudplejerutine, samt produkter til vipper og bryn.

 

Se alle Sanzi Beauty’s hudplejeprodukter her og se alle produkter til vipper og bryn her

Comments are closed.

Post Navigation