Makeup

Makeup er en trofast følgesvend når det gælder de flestes skønhedsrutiner. Makeup kan bruges på mange måder. Der er makeupprodukter til dine øjne, læber, øjenbryn og din hud. På webshoppen kan du finde makeup til at skabe det helt perfekte look både til hverdag og fest.

Smikka forhandler det fantastiske makeup mærke Mineralogie, som er mineral makeup. Mineral makeup føles naturlig og let på huden.
Alle Mineralogies produkter indeholder vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, som virker direkte plejende og helende for huden, og irriterer ikke den røde, tørre eller meget sarte hud.
Mineralogie beskytter også mod solens skadelige stråler og forebygger dermed fine linjer og rynker. Du vil få et naturligt resultat, der giver huden en flot og ensartet glød, samt super dækkeevne.
Mineralogies produkter indeholder IKKE parabener, talkum, mineral-olier, farvestoffer, blegemidler og parfume-stoffer.
De naturlige farvepigmenter i produkterne er inspireret af naturens elementer, reflekterer lyset og giver huden en sund og naturlig glød.
Desuden prioriterer Mineralogie miljøet og følger dagligt en grøn miljø- og genbrugspolitik, fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig. Der testes naturligvis heller ikke på dyr. 🙂

Comments are closed.

Post Navigation