Flotte slips behøver ikke nødvendigvis at betyde ensfarvede slips. Eller slips i et neutralt design. Et flot slips kan også være fuld af spræl, humor eller musik. Lad dig inspirere af udvalget af slips herunder, hvis dit nye slips godt må være lidt anderledes i sit design.

Flotte slips med instrumenter

Er du glad for at lytte til musik? Eller spiller du på et instrument? Det kan også være, at du er vild med at gå til koncerter eller måske synger i kor.

Hvis du er til slips med “musik i”, så kan du se, hvor forskellige musikslips kan se ud herunder:

Blaat_slips_med_elguitar_billigt_online_Smikka Flotte_slips_med_basun_online_Smikka_webshopFlotte_slips_med_trommesaet_i_blaa

Ønsker du at se hele Smikkas udvalg af Musik slips, så finder du dem her:

<< Se alle Musik slips online hos Smikka>>

 

Slips med fodbolde

Er du mere til fodbold end instrumenter, så finder du også slips, som passer til det formål. Og hvis du måske godt kan lide at kombinere en fodboldkamp med en øl, så er der også et øl-slips blandt udvalget:

Slips_med_fodbolde_i_graa Sort_slips_med_fodbolde_online_Smikka Roedt_slips_med_oel

 

Slips med kortspil og billard

Blandt udvalget af flotte slips i anderledes design finder du også slips med kortspil og billard. Dem kan du se herunder:

Slips_hvid_kortspil_billigt_online_Smikka Sort_slips_med_kortspilBillard_slips_online

 

Fødselsdagsslips

Skal du holde fødselsdag. Eller kender du en, som har fødselsdag, og som ville få større glæde af sin dag ved at bære et flot fødselsdagsslips, så har Smikka også et par bud på det. Disse slips med fødselsdagstema kan du se herunder:

Flotte slips med fødselsdagstema Slips_med_gaver_foedselsdag_billigt_online_Smikka

 

Slips med biler, dans og smileys

Herunder kan du se et par slips med henholdsvis veteranbiler og folk, der danser. Det er et par anderledes slips til begivenheder, hvor det gerne må være lidt underholdende. Eller hvis du tilfældigvis skal til veteranbilstræf:

Slips_med_veteranbiler_billigt_online Slips_med_dansepar_online_webshop_Smikka Slips_med_smileys

 

Slips med tern, hjerter og stjerner

I udvalget af slips i et lidt anderledes design, finder du også disse slips. Her er der henholdsvis tern, hjerter og stjerner som en del af designet:

Slips_med_tern. Skakternet_slips_online_smikka Flotte slips med hjerter. Sort_slips_med_hjerter_i_lyseroed Slips_i_moerkeblaa_med_stjerner_i_hvid

Udover de viste slips i dette indlæg, er det også muligt at få slips med blomstermotiver. Samt slips med alle regnbuens farver eller prikker, leopardpletter med mere.

Har du lyst til at se hele udvalget af slips i et lidt anderledes design, så finder du dem her:

<< Se udvalg af slips i et lidt anderledes design >>

 

Ensfarvede og neutrale flotte slips

Hvis du efter at have set udvalget af slips i lidt mere anderledes design er nået frem til, at du nok alligevel mere er på jagt efter et ensfarvet eller i hvert fald mere neutralt slips, er der selvfølgelig også mulighed for det. Dem kan du se et mindre udvalg af herunder. Resten finder du online i webshoppen:

Slips_moerkeblaat_billigt_online_webshop_Smikka. Flotte slips ensfarvede Guldslips_online_smikka. Billigt_slips_i_guldfarve Flotte slips. Sort_slips_billigt_online

Comments are closed.

Post Navigation