Tubetørklæder med ugler hos Smikka

Hos Smikka har vi fået nye tubetørklæder med ugler på hylderne. Uglerne i designet er i forskellige farvekombinationer og sidder på grene på træer. Så med disse tørklæder får du altså både dyreprint og natur i et og samme tørklæde:-)

De nye tubetørklæder med ugler fås i flere forskellige farver, som er mørkegrøn, rød, bordeaux, mørkeblå og hvid.

De koster 99 kroner stykket og er i polyester.

Du kan se billeder af dem her:

Mørkeblå tørklæde med ugler i flotte farver Tørklæde i bordeaux rød med smukke ugleprint Tubetørklæde i hvid med ugler i smukke farver Mørkegrønt tubetørklæde med ugler i flot design Ugletørklæde i rød

 

Aflange tørklæder med ugleprint

Udover disse nye flotte tubetørklæder med ugler, så finder du også almindelig aflange tørklæder med ugleprint hos Smikka. Disse er alle i en farvekombination af to farver, hvor tørklædet har en bundfarve, mens uglerne har en anden farve til at give et diskret og enkelt farvespil.

Disse aflange tørklæder med ugleprint fås i mange forskellige farvekombinationer.

Ønsker du at se hele udvalget så tag et kig her – tørklæder med uglemotiv hos Smikka – og ellers kan du se et lille udpluk af udvalget herunder:

Sort tørklæde med store hvide ugler i sødt design  Tørklæde i grå med hvide ugler online Smikka webshop Tørklæde i blå med hvide ugler Tørklæde i hvid med sorte ugler online Smikka

 

Tørklæder med fugle

Er du generelt glad for fugle og kunne du tænke dig et tørklæde med et smukt fugleprint som ikke er en ugle, så er der også mulighed for det i webshoppen.

I udvalget finder du blandt andet disse tørklæder:

Smukt tørklæde med fugle i flotte farver  Tørklæde med svaler online

 

Tørklæder med dyreprint

Kunne du tænke dig at tilføre forskellige slags dyremotiver til din tørklædesamling, så er der et stort udvalg af vælge imellem til virkelig fornuftige online priser hos Smikka.

Du finder blandt andet tørklæder med heste, tørklæder med katte, tørklæder med hunde, tørklæder med elefanter, zebraer og giraffer. Og du finder et større udvalg af skønne tørklæder med meget smukke sommerfugleprint.

Der er dyretørklæder til enhver smag – og uanset om du er mest til små dyr, mellemstore dyr eller de helt store dyr.

Det er også muligt at få tørklæder med dyr i både almindelig aflange tørklæder samt som tubetørklæder.

Comments are closed.

Post Navigation