Tørklæder til kor har tidligere været en kategori hos Smikka. Men denne kategori er nu udvidet til at omfatte accessories til både kor med kvinder og mænd.

Er I et kor, som gerne vil bære accessories i ens farver, når I synger koncerter så læs mere her.

Smikka kan nu hjælpe både kor kun bestående af kvinder, kun af mænd samt blandede kor med at finde ens accessories til deres koncerttøj.

Hos Smikka har vi gennem de seneste år hjulpet mange kvindekor med at finde tørklæder, som vil passe til det tøj, de bærer til deres koncerter.

Blandt de mest populære tørklæder har været vores nodetørklæder, som fås i forskellige farver samt vores ensfarvede tørklæder, som ligeledes fås i mange forskellige farver – og derudover til en god fast lav pris.

Butterfly, slips og slipsenåle til kor med mænd

Gennem det seneste stykke tid har vi fået henvendelser fra flere kor, hvor der både er kvinder og mænd med i koret. Derfor vil de gerne både købe tørklæder til kvinderne og enten butterfly eller slips til mændene.

Normalt er accessories til mænd ikke en del af vores sortiment hos Smikka, men på grund af den store efterspørgsel, vi efterhånden oplever fra kor rundt om i landet, har vi valgt at udbyde sortimentet til netop kor.

Det betyder, at vi nu også har mulighed for at hjælpe med butterfly, slips og slipsenåle til mændene. Alle designet ud fra et musikalsk tema.

Ligesom vi har mulighed for at hjælpe med tørklæder og brocher til kvinderne.

Eftersom ikke alle af nedenstående musikalske accessories til kor er en del af vores faste sortiment, vil vi gerne bede jer om at bestille i god tid, før I skal bruge dem. Normalt vil der være en leveringstid på cirka 2-3 uger.

Ønsker du at læse og se mere, så tag et kig på siden henvendt til kor.

 

Tørklæder til kor

Et lille udvalg af tørklæder til kor sortimentet:

Tørklæder_til_kor_sort_tørklæde_med_hvide_noder_design_kor Tubetørklæde_i_blå_med_hvide_noder_Tørklæder_til_korEnsfarvet_tørklæde_i_pink_til_kor

Slips og butterfly til kor

Her kan du se et mindre udvalg af slips og butterfly til kor:

Butterfly_i_hvid_med_noder_til_kor Sort_butterfly_med_noder_til_kor_bestil_hos_Smikka Sorte_slips_med_farvede_noder_til_kor

Brocher og slipsenåle til kor

Her ses et mindre udvalg af brocher, slipsenåle og manchetknapper:

Broche_med_node_til_kor Slipsenål_til_kor_bestil_online_hos_Smikka Slipsenål_med_node_til_kor

Comments are closed.

Post Navigation