Tørklæder med store blomster er bare superflotte at sætte til en ensfarvet trøje, skjorte eller kjole. Derfor finder du altid et udvalg af blomstrede tørklæder i Smikkas webshop.

Vi ved ikke med dig.

Men personligt sker der bare altid noget med vores humør, når vi sætter et af vores storblomstrede tørklæder til dagens udvalgte tøj.

Det er næsten svært ikke at blive glad, når du går ud i verden med store blomster om halsen:-)

Ikke mindst fordi de fleste tørklæder med store blomster bare er utrolig smukke designet.

Er du også vild med tørklæder med store blomster så læs videre.

Nedenfor kan du nemlig se et mindre udvalg af de blomstrede skønheder hos Smikka.

 

Tørklæder med store blomster

Blandt Smikkas udvalg af tørklæder med blomster finder du blandt andet dette, som fås i flere farvevarianter:

Tørklæder med store blomster i hvid og rød Tørklæder med store blomster i marineblå og rød Sort tørklæde med store røde blomster online

 

Tørklæder med store margueritblomster

Er du glad for margueritter, så har vi det skønneste tørklæde med store margueritblomster hos Smikka. Det fås i flere forskellige farvevarianter, som alle er smukke på hver deres måde:

Rosa tørklæde med store marguerit blomster  Tørklæde med store margueritblomster i lyse farver Sort tørklæde med margueritter i hvid og gul

 

Tørklæder med roser

Er din favoritblomst derimod roser, så er det måske i stedet dette lækre tørklæde, du skal se nærmere på. Det fås også i flere forskellige farvekombinationer:

Tørklæde med roser i beige og rød Tørklæde med roser i rosa Grå tørklæde med røde roser

 

Tørklæder med store blomster i enkelt design

Blandt udvalget af tørklæder med store blomster finder du også dette tørklæde, som er i et helt enkelt look både design- og farvemæssigt. Dette tørklæde fås også i flere forskellige farver:

Rødt tørklæde med store blomster  Mørkeblåt tørklæde med store blomster Sort tørklæde med store blomster

 

Tubetørklæder med store blomster

Er du mere til et tubetørklæde, kan du blandt andet se nærmere på dette tørklæde, som fås i fire forskellige farvevarianter. Det er et let og luftigt tørklæde, som er rart at have om halsen:

Lyserøde tubtørklæder med roser Tubetørklæde med roser i gul Nye tubetørklæder på lager med roser Tubetørklæde i beige med lyserøde roser og mørkegrønne blade online

 

Vil du fuldende blomsterlooket?

Kunne du tænke dig at fuldende blomsterlooket med et par øreringe, som også er designet som blomster, så kan du se Smikkas udvalg af dem her:

>> Se udvalg af blomster øreringe hos Smikka <<

Comments are closed.

Post Navigation