Vi holder netop nu udsalg hos Smikka. Det betyder, at du kan købe masser af skønne accessories til billige priser og spare mange penge.

Et nyt år er altid en god anledning til at få ryddet lidt op, så der bliver plads til det nye.

Det har vi også gjort hos Smikka, så vi kan få plads til de nye varer på hylderne, som snart lander i webshoppen.

Derfor kan du netop nu købe billige tørklæder og elastikbælter på tilbud og spare masser af penge på øreringe og armbånd.

Se Smikkas store udsalg af skønne accessories her

I udsalget kan du spare over 70% på flere produkter – og dermed gøre rigtig gode køb.

 

Udsalg hos Smikka af forskellige accessories

Er du jagt efter et nyt tørklæde til at gøre vinterperioden varmere og smukkere, så har vi blandt andet sat nogle af vores populære stjernetørklæder på tilbud – både som tube og aflange tørklæder. Men du finder også tørklæder med diverse mønstre, blomstermotiver, hjerter, prikker og striber i tørklædeudsalget.

Er det derimod et lækkert elastikbælte, du er på udkig efter, som kan være prikken over i’et på dine kjoler, tunikaer og skjorter her i vintersæsonen, så er der også god grund til at tage et kig i bælteudsalget. Her er et stort udvalg af bælter i både smalle og brede designs og med mange smukke detaljer som blomster, perler og elegante spænder.

Vi har også sat mange af vores smukke øreringe i skønne farver på tilbud, så du kan sætte lidt farve på dit look her i vinterens mørke tid. Udsalget af øreringe dækker både over creoler med et enkelt vedhæng og med flere vedhæng sat sammen.

Men du finder selvfølgelig også punge og clutches i udsalget samt diverse armbånd på tilbud i forskellige flotte farver.

Så vil du gøre en rigtig god handel, er det altså en god ide at kigge forbi webshoppen, mens det store udsalg hos Smikka kører.

Comments are closed.

Post Navigation