Tubetørklæder i nye designs er netop landet på hylderne hos Smikka. Her finder du både tørklæder fra dyrenes verden samt blomsterverdenen.

Et tubetørklæde er ofte et hit hos vores kunder, jo mere koldt og mørkt det bliver i vejret.

Det handler blandt andet om, at et tubetørklæde fungerer godt til både indendørs- og udendørs brug. Samtidig med at det falder pænt, hvad enten det bruges uden på jakken eller trøjen.

Endnu en fordel ved tubetørklæder er, at de er nemme at sætte, så de sidder pænt. Du behøver ikke stå længe foran spejlet for at sætte det pænt, men kan nærmest klare det på vej ud af døren.

 

Tubetørklæde med blomster og blade

Blandt Smikkas tubetørklæder i nye designs finder du nogle virkelig smukke designs med inspiration fra den grønne verden.

Du finder blandt andet disse tubetørklæder med roser. De fås i flere farver og koster 110 kroner:

Tubetørklæde i mørkeblå med blomster  Tubetørklæder i nye designs med roser

 

Du finder også disse tørklæder med blade blandt de nye designs. De fås også i flere farvekombinationer og til en pris på 115 kroner:

Blommefarvet tubetørklæde med blade  Smukt tubetørklæde online hos Smikka

 

Tubetørklæde med fugle og sommerfugle

Blandt de nye designs finder ud også inspiration fra fuglenes verden. Vi har fået smukke tørklæder hjem med både små fugleprint og små sommerfugleprint. Du kan se et par af de nye tørklæder herunder.

Tubetørklædet med fugleprint fås i flere farver og til en pris på 110 kroner. Mens tørklædet med sommerfugleprintet kun fås i netop dette design. Det koster 129 kroner.

Tubetørklæde i lilla med små fugle print online Smikka  Sommerfugle tubetørklæde online webshop Smikka

 

Se alle tubetørklæder i nye designs online i Smikkas webshop

Ønsker du et tubetørklæde til at gå efteråret og vinteren i møde med, kan du se hele vores udvalg af tubetørklæder i vores webshop. Her finder du blandt andet designs med prikker, stjerner og forskellige flotte mønstre.

Du kan se hele udvalget af alle Smikkas skønne tubetørklæder ved at klikke på linket herunder:

Vis alle tubetørklæder hos Smikka

Comments are closed.

Post Navigation