Du finder et større udvalg af tørklæder og accessories i rød i Smikkas sortiment. Rød er især en populær farve blandt vores kunder, når det kommer til tørklæder og elastikbælter. Men den røde farve bliver også betragtet som både en varm og positiv farve, hvilket du dermed kan tilføre dit outfit ved at sætte en rød accessory til.

Ud over at være en varm og positiv farve, udstråler rød også en stærk og kraftfuld energi. Det betyder blandt andet, at den røde farve fungerer rigtig godt til at skabe blikfang. Derfor er den så utrolig velegnet som accessory. Har du lyst til at blive endnu klogere på den røde farve, kan du læse mere her.

I dette indlæg vil vi føre dig en tur rundt i vores sortiment og vise dig, hvor forskelligt den røde farve kan komme til udtryk. Både i forhold til det øvrige design, men også ud fra hvilken type af accessory, der er tale om.

 

Tørklæder og accessories i rød

Lad os starte med at se nærmere på de forskellige tørklæder, hvor rød bærer en stor rolle. Det gælder selvfølgelig først og fremmest vores ensfarvede tørklæder.

Ensfarvede tørklæder i rød

Du finder flere forskellige nuancer af den røde farve i vores udvalg af ensfarvede tørklæder i rød. Derudover finder du også de ensfarvede røde tørklæder med guldkant og glimmer. Du kan se nogle af de udvalgte modeller her:

Ensfarvet tørklæde i rød i god kvalitet Mørkerød tørklæde til billig online pris

Tørklæde i rød med glitter og glimmer billigt online Tørklæde i mørkerød med guldkant Mørkerød tørklæde med perler

 

Røde prikkede tørklæder

I Smikkas sortiment af tørklæder med små og store prikker, finder du flere varianter, hvor rød er bundfarve. Mens prikkerne er i en anden farve. Du kan se nogle bud på nogle af de forskellige designs herunder. Både med helt små prikker samt store polkaprikker:

Tørklæde og accessories i rød. Smukt tørklæde i rød med små hvide prikker online Smikka Prikket tørklæde i rød med sorte prikkerTørklæde i let kvalitet med røde bolde og prikker

 

Tørklæde med rødt islæt

Rød er også en utrolig smuk farve at sætte sammen med andre farver. Eller til at bruge som blikfang i et design. Det er blandt andet det, som den røde farve tilfører dette smukke blomstertørklæde, som fås i flere flere. Dog alle med blomster i rød:

Sort tørklæde med røde blomster billigt online webshoppen Smikka Tørklædei blå med store røde blomster motiver Hvidt tørklæde med store blomster i rød

 

Røde tørklæder med hjerter

Rød bruges ofte i forbindelse med kærlighed. Derfor finder du selvfølgelig også smukke hjertetørklæder i rød. Trods fællesnævneren er hjerter, kan der være ganske store variationer i designet. Hvilket du kan se nogle gode bud på herunder:

Tørklæde i rød med små hjerter som motiv Tørklæde i dyb rød farve med guldhjerter i smukt design Hvidt tørklæde med røde hjerter

 

Dyretørklæde i rød

Du finder over 150 forskellige tørklæder online hos Smikka med dyr som motiv. Og selvfølgelig finder du også nogle i rød. Dem kan du se tre bud på her:

Rød tube tørklæde med ugler i smukke farver Tubetørklæde i rød med hvide elefanter som motiv Tørklæder i rød med fugle motiver

 

Elastikbælter i rød

Hver uge pakker vi mange røde elastikbælter og sender til vores kunder. For de røde bælter fungerer rigtig godt til at sætte sammen med andre farver. Den røde farve kan på et bælte både bruges som blikfang, men bestemt også til at tilføre et elegant og klassisk strejf til et sæt tøj.

Vores røde elastikbælter fås i mange forskellige designs. Dem kan du se et udpluk af herunder. Ønsker du at se alle vores elastikbælter i alle farver, finder du dem her.

Røde elastikbælter i almindelig længde

I vores sortiment af elastikbælter uden ekstra længde finder du blandt andet disse designs:

Elastikbælte rød med smukt detaljeret spænde Elastikbælte rød enkelt design med sølv spænde Elastik bælter røde enkelt look  Rødt elastikbælte med rhinstensspænde Elastikbælter i rød med sløjfe spænder billigt online webshop Smikka Smalle bælter i rød elastik hjerte spænde

Røde elastikbælter i størrelse XL

Vores røde elastikbælter i størrelse XL dækker over bælter, som også passer til lidt større taljer. De kan som udgangspunkt strækkes mellem 125 og helt op til 180 centimeter. I dette udvalg finder du blandt andet disse smukke røde bælter:

Elastikbælte rød i ekstra længde  XL bælte i rød med elastik online Smikka Elastikbælte ekstra længde i rød

Røde øreringe og røde armbånd

Tørklæder og accessories i rød dækker selvfølgelig også over øreringe og armbånd. Derfor kan du herunder se nogle få bud på, hvilke røde øreringe der findes i sortimentet. Samt et par bud på hvordan et armbånd i rød kan se ud. Husk du altid kan se hele udvalget i webshoppen.

Øreringe med enkelt vedhæng

Det er selvfølgelig også muligt at finde smukke røde øreringe, som kan matches til dit øvrige outfit.

Tørklæder og accessories i rød. Røde stjerneøreringe Blomster øreringe i rød Stjerneøreringe i rød. Tørklæder og accessories i rød

Røde øreringe med flere vedhæng

Den røde farve indgår også i flere af vores øreringe med flere vedhæng, som du kan se nogle af herunder:

Dråbeformet ørering i rød med stjernevedhæng Smukke røde øreringe med stjerner

Armbånd i rød

Blandt vores røde armbånd er det ret forskellige designs, du kan gå på jagt i:

Armbånd i rød med små sten. Accessories i rød online Smikka Røde armbånd med hvide hjertemotiverArmbånd i rød med små sten og nitter

 

Savner du et ‘rødt sted’ at opbevare dine øreringe og armbånd, er det selvfølgelig også muligt at købe røde smykkeskrin. Dem kan du se under kategorien af smykkeskrin.

Comments are closed.

Post Navigation