Farven gul er den lyseste af de farver, det menneskelige øje kan se. Den skaber glæde og er fuld af energi. Derudover symboliserer den lykke, sjov og andre rare følelser. Derfor er det ikke mærkeligt, at salget af tørklæder, øreringe og accessories i gul stiger efter hver vinter. For her trænger vi netop til lys, glæde og energi efter at have være indendøre i flere måneder. Men den gule farve er nu også ret populær gennem hele sommeren, hvor lyset og solen er fremme.

I dette indlæg vil vi vise dig nogle bud på, hvordan den gule farve kan komme til udtryk på forskellige accessories. Vi vil blandt andet komme omkring nogle af vores tørklæder i gul, vores gule øreringe og øvrige gule accessories.

 

Tørklæder, øreringe og accessories i gul

Lad os starte med at se nærmere på nogle af vores gule tørklæder. Helt konkret så lad os se på den gule farve, når den får lov til at dominere hele tørklædet. Nemlig i vores ensfarvede tørklæder i gul.

 

Ensfarvede tørklæder i gul

Trods det at fællesnævneren er den gule farve, kan den alligevel se ret forskellig ud. Hvilket disse tre eksempler viser med al tydelighed. Fra det støvede gule tørklæde, til det solgule tørklæde til den neongule tørklæde:

Gult tørklæde online SmikkaTørklæde i sol gul. Tørklæder, øreringe og accessories i gul i Smikkas online udvalgTørklæde i neongul billigt online Smikka webshoppen

 

Gule tørklæder med blomster

Den gule farve bliver meget ofte brugt i designs med blomstermotiver. Herunder kan du se nogle forskellige bud på, hvordan den gule farve kan medvirke til at skabe smukke blomsterdesigns:

Tubetoerklaede_med_blomstermotiv_online_Smikka.dk Tubetørklæde med roser i gul Tørklæde i gul med roser

Øvrige tørklæder i gule nuancer

Det er selvfølgelig ikke kun i vores ensfarvede sortiment eller vores blomstertørklæder, at den gule farve findes. Derfor kan du se nogle andre designs herunder, hvor gul spiller en stor rolle i designet:

Gult tørklæde med sommerfugle Neongult tubetørklæde med gråt islæt

Gule øreringe

Blandt vores udvalg af øreringe finder du flere forskellige designs i gul. Eller hvor den gule farve er sat sammen med en anden farve. Du kan se nogle forskellige af disse øreringe herunder. Blandt andet i vores stjerneøreringe, blomsterøreringe og kombinerede øreringe:

Gule stjerne øreringe til billig pris Blomster øreringe i gul Gule øreringe til fast lav pris online Smikka

Øvrige accessories i gul

Blandt de gule designs finder du også dette praktiske firkantede smykkeskrin:

Praktisk smykkeskrin i gul billigt online

Comments are closed.

Post Navigation