Tørklæder med store prikker kan være virkelig smukke til især ensfarvede overdele. I dette indlæg vil vi præsentere dig for nogle af de storprikkede tørklæder, du finder i Smikkas sortiment.

Store prikker på tørklæder kan være virkelig flotte til at give et smukt farvespil på tørklædet.

Du kan især bruge de prikkede tørklæder til at skabe en smukt kontrast til ensfarvede overdele. Eller til at komplimentere farven på din underdel.

 

Tørklæder med store prikker – i flere farvekombinationer

Blandt udvalget af storprikkede tørklæder i Smikkas sortiment finder du blandt andet dette smukke tørklæde.

Tørklædet fås i 4 forskellige varianter og er af polyester. Det måler 155 x 50 centimeter og er altså et dejlig let tørklæde at have om halsen. Hvilket også betyder, at det er velegnet til både hverdag og fest, da det sjældent bliver alt for varmt at bære.

Prisen er en fast lav pris på 80 kroner.

Er du mest til afdæmpede farvekombinationer, vil det nok være kombinationen af hvid og blå eller hvid og grå, som vil falde mest i din smag:

Tørklæder med store prikker i Smikkas online sortiment Tørklæde i let kvalitet med store prikker i hvid og grå

Vil du til gengæld gerne have en mere tydelig forskel i farverne, kan du gå efter kombinationen af rød lilla nuancer eller blå grønne nuancer:

Prikkede tørklæder i røde og lilla farver online i Smikkas sortiment af tørklæder med prikker Storprikket tørklæde i grønne og blå nuancer

Fælles for alle farvekombinationer er, at tørklædets mørkeste farve afslutter tørklædets ender. Hvilket du kan se et eksempel på her på det rød lilla prikkede tørklæde:

Prikket tørklæde med mørke ender

 

Batiktørklæde med store prikker

Et helt anderledes bud på et tørklæde med store prikker er dette batiktørklæde.

Du kan få dette tørklæde i 3 forskellige farver. Farveudvalget er blå, grøn og grå. Fælles for det blå og det grå tørklæde er, at de store prikker er sorte. Mens de er brune på det grønne tørklæde.

Tørklædet er i viskose og modsat de storprikkede tørklæder oven for, måler disse batiktørklæder 180 x 90 centimeter. Dermed er det altså et varmere og også større tørklæde end de lette tørklæder oven for.

Prisen for disse smukke tørklæder i batikdesign er 99 kroner:

Batiktørklæde i grå med store sorte prikker online Smikka webshop Grønt tørkæde i batikdesign med brune prikker

 

Alle prikkede tørklæder i sortimentet

Ønsker du at se hele udvalget af tørklæder med både små, mellem og store prikker i Smikkas udvalg, kan du se dem her:

<< ALLE tørklæder med prikker online i Smikkas sortiment >>

 

Comments are closed.

Post Navigation