Hos Smikka finder du et større udvalg af tørklæder med katte. De findes i mange forskellige designs samt størrelser og farvesammensætninger. Du kan se et udsnit af udvalget i dette blogindlæg.

Tørklæder med dyremotiver er ofte eftertragtede blandt vores kunder.

Ikke mindst vores kattetørklæder er i høj kurs.

Det forstår vi godt, da de er både søde og smukke på én og samme tid.

De fås i flere forskellige designs og farver. Både med små, mellemstore og store kattemotiver. Samt i almindelig aflange tørklæder samt tubetørklæder.

Bliv klogere på udvalget herunder.

 

Tørklæder med katte – små

Er du på udkig efter et tørklæde med små motiver af katte, er dette tørklæde et godt bud. Det fås i sort med hvide katte samt i rosa og beige med sorte katte. Tørklæderne måler 170 x 70 cm:

Tørklæde i sort med hvide katte  Lyserød tørklæde med små sorte katte Beige tørklæde med sorte små katte

Blandt kattetørklæderne i Smikkas udvalg med mindre kattemotiver, finder du også dette sorte tørklæde. Her er det kun selve katteansigtet, som er motiv på tørklædet. Det fås kun i sort med hvide katteansigter:

 

Sort tørklæde med hvide katte ansigter

 

Tørklæder med katte – mellemstore

I vores udvalg af tørklæder med mellemstore kattemotiver finder du blandt andet dette tørklæde. Det fås i flere forskellige farvekombinationer. Som en lille sød detalje har disse kattemotiver sløjfer rundt om halsen:

Tørklæde med katte med sløjfer billigt online  Sort tørklæde med katte med sløjfer online Smikka

 

Tørklæder med katte – store

Blandt Smikkas tørklæder med katte finder du også tørklæder med store kattemotiver.

Du finder blandt andet dette tørklæde, som fås i mange forskellige farver:

. Tørklæder med katte. Sort tørklæde med katte online webshop Smikka Hvid tørklæde med blå store katte Mørkeblå tørklæde hvide katte online Smikkas webshop

 

 

Tubetørklæde med katte

Alle ovenstående tørklæder med kattemotiver er almindelig aflange tørklæder. Men det er også muligt at få tubetørklæder med katte. Blandt Smikkas udvalg af tube kattetørklæder finder du blandt andet disse:

 

Cremefarvet tubetørklæde med katte med sløjfer online webshop Smikka Lyserødt tubetørklæde med sorte katte

 

Tørklæder med dyremotiv

Vi oplever generelt en stor efterspørgsel efter tørklæder med diverse dyremotiver. Derfor har vi løbende udvidet vores sortiment af netop dyretørklæder.

Det betyder, at du kan få tørklæder med mange forskellige slags dyr hos Smikka. Både de mere gængse kæledyr som heste, hunde og selvfølgelig katte. Men også fugle, ugler, sommerfugle og guldsmede. Samt de større og mere vilde dyr som elefanter, leoparder, giraffer og pandaer.

Har du lyst til at se hele udvalget af tørklæder med dyremotiver, så finder du det her:

>> Se alle tørklæder med dyremotiv online hos Smikka <<

Comments are closed.

Post Navigation