Indimellem er det tid til at rydde op – ikke bare den normale oprydning, men den lidt større en af slagsen. Denne form for oprydning er sket hjemme hos os begge i løbet af sommerferien, og det betyder, at der netop nu (og forhåbentlig et par uger endnu…?) er fine børneværelser, hvor det er til at se, hvad værelset, skufferne og skabene indeholder.

Hos Tina, som er mor til to efterhånden store drenge, er der blevet ryddet op i spillene, figurerne og diverse sportsudstyr, mens der hjemme hos Jane, som er mor til to piger i alderen 5-8 år og en dreng på 1½, primært er ryddet op i udklædningstøjet, tegningerne og alle de perleplader, som har mistet perler i hjørnerne (og det er mange, skal vi hilse at sige;-)).

Udover alt legetøjet har tøjskabene også fået den store tur hos både store og små, så der nu kun befinder sig tøj i størrelser, som poderne rent faktisk kan passe og ikke for længst er vokset ud af.

Og da vi først var kommet i oprydninghumør, så fortsatte vi hos Smikka, hvor hylderne også en gang i mellem skal kigges efter, så vi kan få plads til alle de skønne nyheder, som vi løbende fylder lageret op med.

Derfor kan du netop nu spare rigtig mange penge på nogle lækre ting i vores store sommerudsalgDu finder nedsatte varer, hvor priserne varierer mellem 15 og 50 kroner. Det betyder, at du kan spare helt op til 70% på nogle af tilbudene. Så tag endelig et kig forbi og se, om du ikke skal lave et godt kup til at forsøde resten af sommeren og sensommeren med.

Du finder DET STORE SOMMERUDSALG HER

God fornøjelse:-)

Kh Tina & Jane

Grå tørklæde med dødningehoved

Grå tørklæde KUN 40 kr.

Sort rå armbånd

Rå armbånd KUN 40 kr.

 

Comments are closed.

Post Navigation