Du har måske bemærket, at der netop nu sættes ekstra fokus på brystkræft hos kvinder gennem Kræftens Bekæmpelses kampagne “Støt brysterne”.

Det er der en rigtig god grund til, for hvert år stiger antallet af kvinder, som får stillet diagnosen. Det betyder også, at de fleste af os kender en eller flere, som enten har været ramt eller er ramt af sygdommen netop nu.

Fremskridt i forskningen betyder, at i dag er 8 ud af 10 kvinder i live 5 år efter, at de har fået stillet diagnosen. Det vil jo være fantastisk, hvis det tal stiger til 10 ud af 10 i nærmeste fremtid. 

Vi har valgt at støtte kampagnen i år ved at donere et par gavekort til Smikka til en flok skønne kvinder, som har taget initiativ til en online auktion. De har indsamlet en masse gavekort og produkter, som løbende bliver sat på auktion. Alle de penge, de får ind via auktionerne, går ubeskåret til Støt Brysterne.

Kunne du have lyst til at yde et bidrag til Støt Brysterne, så tag eventuelt et kig forbi auktionshuset og se, om der er nogle af auktionerne, du har lyst til at byde på. Det er selvfølgelig også muligt at støtte direkte via Kræftens Bekæmpelses hjemmeside eller en af de mange andre indsamlinger, der kører netop nu. Enhver krone tæller i kampen.

Med håbet om at færre kvinder rammes af brystkræft i fremtiden, ønskes du en skøn torsdag.

De bedste hilsner
Tina & Jane

Comments are closed.

Post Navigation