Smalle elastikbælter kan både bruges til kjoler, tunikaer og nederdele. Men også til de fleste par bukser, hvilket gør et smalt elastikbælte til en næsten uundværlig del af din garderobe. Se et lille udsnit af Smikkas smalle elastikbælter i nye designs i dette blogindlæg.

I dette indlæg kan du se nogle af de smalle elastikbælter i nye designs, vi netop har fået hjem hos Smikka.

De varierer meget i design, som du også vil kunne se nedenfor. Hvilket med andre ord vil sige, at der er bælter til enhver smag.

Stort set alle de elastikbælter du ser nedenfor fås i flere farvevarianter. Så hvis den viste farve ikke nødvendigvis passer til det, du er på jagt efter, så tag et kig i udvalget af smalle elastikbælter i webshoppen og find din ønskede farve.

 

Smalle elastikbælter i nye designs

Smalt elastikbælte med rhinsten

Dette elastikbælte er blandt Smikkas nyheder.

Det er super elegant, smukt og enkelt i sit udtryk.

Det smalle bælte kan både bruges til at pifte hverdagstøjet op, men også som en smuk og iøjnefaldende detalje ved mere festlige lejligheder. Det fås i flere farver:

Mørkeblåt smalt elastikbælte med rhinsten i spændet

Smalt bælte med sløjfespænde

Et andet utrolig smukt elastikbælte i smalt design, som vi netop har fået hjem er nedenstående. Det er også meget enkelt i sit udtryk og kan bruges både til hverdag og fest.

Selve sløjfespændet har en guldkant omkring, hvilket giver et smukt look.

Også dette smalle elastikbælte fås i flere farver.

Smalle elastikbælter med sløjfespænder online i Smikkas webshop

Smalt elastikbælte med guldsløjfe

Blandt nogle af vores nyere design finder du også dette smalle bælte med en anden form for sløjfespænde. Her adskiller selve sløjfen sig nemlig ved at være i guld og dermed skille sig ud fra det øvrige design. Elastikbæltet fås også i sort:

Rødt smalt elastikbælte med guldsløjfe spænde

Elastikbælte i smalt design med opalsten

Kan du godt lide, at dit elastikbælte er designet med sten, er dette smalle bælte måske et bud for dig. Her er selve spændet dekoreret med opalsten. Dette bælte fås også i flere farvevarianter:

Smalle elastikbælter i nye designs online hos Smikka. Hvidt bælte med opalsten

 

Comments are closed.

Post Navigation