Små vintage smykkeskrin er smukke at have stående fremme til pynt. Samtidig med at de er praktiske at opbevare smykker som øreringe og ringe i.

Savner du et sted at opbevare ringe eller øreringe, så de altid er nemme at finde. (Også en travl mandag morgen;-)) Og kunne du samtidig bruge en sød lille ting til at have stående fremme og pynte? I så fald er et lille vintage smykkeskrin et oplagt valg.

 

Små vintage smykkeskrin i flere designs

De små vintage smykkeskrin du finder online hos Smikka er bogstavelig talt små. Derfor skal du kun se nærmere på dem, hvis du er på jagt efter et lille skrin. Til gengæld er de utrolig smukke at have stående fremme. Hvad enten det er i soveværelset eller på badeværelset.

Hos Smikka kan du købe de små skrin i forskellige faconer. Du har blandt andet mulighed for at købe et skrin formet som et hjerte eller en sommerfugl. Men der er også et firkantet skrin blandt udvalget.

 

Hjerteformede vintage skrin

Blandt de små smykkeskrin finder du to forskellige hjerteskrin.

Det ene smykkeskrin er udsmykket med en smuk rose på låget i et smagfuldt og enkelt design. Mens det andet hjerteskrin har blomster og grene dekoreret rundt på låget og siderne. Begge hjerteskrin fås til kun 109 kroner:

Hjerteformet smykkeskrin med rose på låget Lille vintage smykkeskrin i hjerteform

 

Lille vintage smykkeskrin – sød sommerfugl

Du finder også dette søde smykkeskrin som er formet som en sommerfugl. Sommerfugle smykkeskrinet har blomster dekoreret på både låg og sider. Det koster også 109 kroner som de øvrige små vintage smykkeskrin:

Små vintage smykkeskrin formet som sommerfugl

 

Firkantet smykkeskrin i vintagelook

Er du mere til firkantede skrin, finder du dette skrin blandt udvalget. Det er dekoreret med roser på både låg og sider. Og fås også til kun 109 kroner:

Lille firkantet smykkeskrin i vintagedesign

 

Større smykkeskrin

Er du på jagt efter et smykkeskrin, som du også kan opbevare dine større smykker i, så kan du se hele vores udvalg af smykkeskrin her.

I udvalget finder du smykkeskrin i mange faconer, farver og prisklasser. Der er både runde, firkantede, høje og lave skrin. Samt et farveudvalg, som spænder fra lilla, lyserød, turkis og til sort. Med andre ord farver og former til enhver smag:-)

 

Comments are closed.

Post Navigation