Hos Smikka har vi nogle tørklæder, der både fås som tubetørklæde og som almindeligt aflangt tørklæde. Derfor spørger vores kunder ofte, om de skal vælge tørklædet som tubetørklæde eller almindeligt tørklæde.

Til det spørgsmål har vi ikke et entydigt svar. Det handler nemlig mere om personlig præference frem for så meget andet – og samtidig er der fordele ved både det ene og det andet slags tørklæde.

Vælger du et tubetørklæde, får du et tørklæde, som er nemt at sætte, og som stort set altid sidder pænt. Samtidig varmer det godt om halsen, da det sidder tæt op imod. Har du en nedringet top, bluse eller skjorte på, fylder tørklædet ikke så meget, og der vil ofte blive luft mellem tørklædet og overdelen, hvilket der er nogen, som ikke bryder sig om, mens andre synes, det er pænt. Med andre ord er det altså igen en personlig smagssag.

Vælger du derimod et almindeligt tørklæde i aflang form, får du et tørklæde, som kan sættes på et utal af måder alt efter dit humør og dagens øvrige tøjstil. Samtidig kan et almindeligt tørklæde dog netop på grund af de mange muligheder være sværere at sætte, så man synes, det sidder pænt, og ofte kan det kræve mere øvelse.

Med et almindelig aflangt tørklæde kan et tip være at binde enderne sammen med en lille knude, og så kan tørklædet faktisk fungere som et tubetørklæde. Med nogle tørklæder kan det dog være svært at få tørklædet til at falde helt lige så pænt som med et rigtig tubetørklæde. Det gælder dog ikke for alle, så det er bare med at prøve sig frem:-)

Et af de tørklæder, som du både kan få som tubetørklæde og almindelig tørklæde hos Smikka er vores sorte og hvide stjernetørklæde:

Køb billigt sort tubetørklæde med hvide stjerner 300.181 Sort tørklæde med hvide stjerner 300.330

 

One Thought on “SKAL JEG VÆLGE TUBETØRKLÆDE ELLER ALMINDELIGT TØRKLÆDE?

  1. Pingback: Tørklæder med katte online i Smikkas webshop. Se udvalg kattetørklæder

Post Navigation