Husk at sommeren er det oplagte tidspunkt at få brugt alle dine lækre accessories.

Det samme sæt sommertøj kan du matche med et utal af forskellige accessories, så det ændrer udtryk dag efter dag. Ofte er kvinders favorittøj om sommeren luftige og enkle overdele, som det er oplagt at sætte accessories sammen med.

Den ene dag kan du fx vælge et par farverige øreringe, mens du den næste dag kan vælge et rå armbånd. Eller du kan vælge et enkelt og sødt armbånd, samtidig med at du binder et klassisk taljebælte rundt om din overdel eller tager en flot clutch under armen.

Til de skønne sommer- og havefester kan du medbringe et smukt tørklæde, som du kan tage på, når solen går ned og duggen så småt begynder at falde.

Mulighederne er utallige – og det er bare med at sammensætte sine accessories på forskellige måder alt efter humør og dagens aktiviteter. Ofte er sommer jo lig med mindre tøj og mere hud, og det giver mulighed for at iføre sig flere accessories på samme tid, uden at det bliver for voldsomt – tværtimod. Så slå dig løs, leg med farverne og sammensætningen af forskellige accessories på samme tid og få på den måde en masse ud af dine accessories.

Vi ser frem til, at vi gennem sommeren skal sammensætte alle vores skønne accessories med det nyindkøbte sommertøj. Tinas favorit accessories denne sommer bliver de farverige stjerne keramikøreringe, vi netop har fyldt lageret op med, og som passer supergodt til mange af tørklæderne. Jane kommer til at bruge de fede rå armbånd, vi også netop har fået hjem – og mon ikke det nye sommerfugletørklæde også skal luftes, når sommerbrisen blæser?

Nyd sommeren, ferien, solen og at trække stikket for en stund. Det glæder vi os i hvert fald til:-) Og faktisk skal vi bruge noget af ferien sammen i år med vores skønne mænd og børn, men mon ikke der også bliver lagt nogle planer for Smikkas efterår henover den kølige vin på terrassen?

Kh Tina & Jane

Comments are closed.

Post Navigation