Prikkede tørklæder fås i mange forskellige varianter hos Smikka. Du finder både tørklæder med små prikker, store prikker, mange farver, få farver og flermønstrede. I dette blogindlæg kan du få en lille ide om, hvilke typer prikkede tørklæder du kan vælge imellem.

Et prikket tørklæde er stort set altid et godt valg, hvis du ønsker at sætte lidt liv til dit tøj. Ikke fordi at et tørklæde med prikker nødvendigvis behøver at være vildt i udtrykket. Det kan også sagtens være i et enkelt klassisk design. Men fordi selve prikkerne automatisk tilfører noget bevægelse, som fanger øjet.

 

Prikkede tørklæder med et klassisk udtryk

Er du på jagt efter et prikket tørklæde, som er i en enkel farvekombination. Og samtidig har et klassisk look, så kan du finde et par forskellige bud på det hos Smikka.

Du kan blandt andet finde disse tørklæder med helt små prikker. Dette tørklæde fås i flere forskellige farvekombinationer:

Bordeauxrøde tørklæder med små prikker onlinePrikkede tørklæder i hvid med sorte prikker Lysebrunt tørklæde med prikker

 

Du finder også disse tørklæder, hvor prikkerne er lidt større. Men stadig bevarer tørklædet et helt enkelt og klassisk look. Der er to forskellige varianter af dette tørklæde. Et hvor tørklædets farver skinner, og et hvor farverne er matte:

Tørklæde med prikker i skinnende look    Tørklæde i lyserød med brune prikker

 

Og så er der også disse smukke tørklæder med sølvfarvede prikker. Tørklædet har små frynser i enderne. Tørklædet fås i flere farver, men alle med sølvfarvede prikker:

Prikkede tørklæder i turkis med sølvfarvede prikker online Smikka Prikket tørklæde i hvid med sølv prikker online webshoppen Smikka Mørkeblå tørklæder med prikker i sølv

 

Prikker med mere

Ønsker du i stedet et tørklæde, hvor der sker en masse i mønstret, finder du også det.

Blandt det udvalg du kan vælge imellem, er blandt andet dette tørklæde med både prikker og farvede felter. Du kan købe dette tørklæde i flere forskellige farvevarianter:

Bestil prikkede tørklæder i blå med farvede felter online Tørklæde i sort med prikker og farvede felter Prikkede tørklæder i grå

 

Du finder også disse smukke tørklæder med både prikker og blomster, som er meget populære hos vores kunder. Vi har stor efterspørgsel på dem, og derfor har vi netop fået helt nye farver hjem på lager af dem. Så der er et endnu større udvalg af vælge imellem:

Tørklæde med prikker og blomster Orange tørklæde med blomster og prikker Grønne tørklæder prikker og blomster

 

Comments are closed.

Post Navigation