Vi fylder i disse dage nye XL elastikbælter på hylderne. Har du lyst til at se nogle af nyhederne til de lidt større taljer, så læs med her.

Gennem det seneste år har vi for alvor udvidet sortimentet af vores elastikbælter til de lidt større taljer. Vi oplevede nemlig en stor efterspørgsel efter større bælter.

Fordelen ved et elastikbælte er netop, at det er af elastik og dermed kan strækkes. Det betyder, at et elastikbælte i størrelse XL passer til langt flere taljer end et almindeligt bælte, hvor du kun kan lave et ekstra bæltehul.

Vores udvalg af de ekstra lange elastikbælter rummer elastikbælter, som kan strækkes op til mellem 125 centimeter og 180 centimeter.

 

Udvalg af nye XL elastikbælter

Kunne du godt bruge at udvide din garderobe med et smukt elastikbælte til dine forårs- og sommerkjoler, så kan du se nogle gode bud herunder.

XL bælte i bredt design

Blandt nyhederne finder du blandt andet dette smukke brede elastikbælte. Det fås i mange forskellige farver og kan strækkes helt op til 125 centimeter:

Nye XL elastikbælter i sort med stort spænde Elastikbælte i hvid til store piger Langt elastikbælte størrelse XL i blå online webshop Smikka

XL bælte i smalt design

Som en af nyhederne finder du også dette søde smalle elastikbælte med et smukt aflangt spænde. Dette elastikbælte kan strækkes op til cirka 160 centimeter. På nuværende tidspunkt fås det i 2 farver, som er sort og rød:

Smalt sort elastikbælte i ekstra længde Elastikbælte smalt design ekstra stor størrelse til store taljer

Er du til elastikbælte i leoparddesign?

Som altid hos Smikka sniger der sig selvfølgelig også leoparddesign ind. Derfor kan du selvfølgelig også finde XL elastikbælter i dyredesign. Dette elastikbælte kan strækkes til cirka 130 centimeter:

Brunt elastikbælte i leoparddesign billigt online. Køb XL elastikbælter. Elastikbælte til store piger og store taljer Sort XL elastikbælte leopardmønster billigt online Smikka webshoppen

Elastikbæltet fås ikke kun i leoparddesign, men også i helt ensfarvede look som sort, blå og rød. Desuden fås det i flere af farverne i forskellige længder. Det betyder, at der både er en model i XL, der kan strækkes til cirka 130 centimeter. Samt en model i XXL som kan strækkes til cirka 150 centimeter:

Bredt sort ensfarvet elastikbælte i størrelse X-large mørkeblå elastikbælter i ekstra stor størrelse og enkelt look Bredt ensfarvet elastikbælte i rød

 

Gamle kendinge i nye farver

Blandt de nye elastikbælter med ekstra længde finder du også flere af de gamle klassikere, men nu i nye farver. Det gør sig blandt andet gældende for disse forskellige, men alle utrolig smukke elastikbælter i størrelse XL:

Bredt brunt elastikbælte i størrelse XL Pint elastikbælte. XL elastikbælte i lyserød XL elastikbælte i navy billigt online

Comments are closed.

Post Navigation