Nye tørklæder i lækre designs er netop landet på hylderne hos Smikka. Klar til at give liv og farve til dit forår og sommer. Du kan se nogle af de nye tørklæder herunder.

Du kan finde masser af nye tørklæder i lækre designs online i Smikkas webshop. Blandt nyhederne finder du blandt andet disse smukke tørklæder med striber. De fås i 3 forskellige farvevarianter:

Stribet tørklæde i pink og grå Stribet tørklæde i grøn og grå  Tørklæder med striber i blå

 

Nye tørklæder med sølvfarvede fjer

Blandt nyhederne finder du disse utrolig smukke tørklæder med sølvfarvede fjer. De fås i beige og grå. Du finder også et sødt beige tørklæde med rødt blomstermotiv og grene:

Tørklæde i beige med sølv fjer online  Tørklæde i grå med sølvfarvede fjer  Tørklæde med blomstermotiv online i webshoppen Smikka

 

Hjertetørklæder i smukke farver

Du finder også disse hjertetørklæder blandt forårsnyhederne hos Smikka. De fås i 3 varianter. Alle med hvid bundfarve, men forskellige farve hjerter, som er blå, rød og grå. Tørklædet har frynser i enderne samt en hvid bord i kanten. De er utrolig flotte og kan bruges til mange lejligheder:

Hvidt tørklæde med blå hjerter Hvidt tørklæde med røde hjerter Tørklæde i hvid med mørkegrå hjerter

 

Et glittertørklæde – mange farvevalg

Disse glittertørklæder er allerede utrolig populære blandt vores kunder, selvom det er kort tid siden, at vi fik dem hjem. De fås i mange smukke farver, så der er noget til enhver smag og hudtype. Ønsker du at se hele udvalget af farver, så tag et kig under vores kategori ‘Ensfarvede tørklæder’, hvor du finder dem nede på side:

Grønt tørklæde med glitter Nye tørklæder i lækre designs. Bl.a. disse røde tørklæder med glitter Tørklæde i brunt med glittersten

 

Nye tørklæder i lækre designs

Dette var et lille udpluk af nogle af nyhederne på hylderne i Smikkas webshop.

Udover de viste finder du også ensfarvede tubetørklæder – i to forskellige slags stof. Dem kan du se nærmere på under kategorien tubetørklæder.

Du finder også ensfarvede aflange tørklæder med en smal guldkant. Hvilket giver et smukt og eksklusivt look. Derudover er der også ensfarvede tørklæder med perler langs kanten i det nye udvalg.

Du kan se både tørklæder med guldkant og dem med perler under vores udvalg af ensfarvede tørklæder.

Comments are closed.

Post Navigation