Vi har netop fyldt Smikkas lager op med en masse nye elastikbælter i flotte designs, farver og størrelser.

Det betyder, at hvis du er på jagt efter et smukt elastikbælte til din sommerkjole, skjorte eller måske tunika, så har du chancen for at finde det helt rigtige bælte netop nu.

Fordelen ved bælter af elastik er netop elastikken – de kan strækkes og derfor passer et bælte til mange forskellige taljestørrelser. Nogle af bælterne kan faktisk strækkes mere end 30 centimeter. Det betyder også, at bæltet kan bruges både til overdele, som er fyldige i stoffet samt overdele i tyndt stof, der ikke fylder meget i vidden og stadig sidde pænt.

I øvrigt er et elastikbælte også oplagt til at hjælpe med at fremhæve taljen, give en smuk silhuet og skjule en topmave visuelt. Et lille sidetip til det med taljen er, at hvis du vælger elastikbæltet i en mørkere farve end dit tøjs farve, så kan dette også hjælpe med at skabe en visuelt smallere talje.

Herunder kan du se nogle af de nye elastikbælter, som er kommet på lager hos Smikka.

Tag et kig forbi shoppen, hvis du ønsker at se farvevarianterne og størrelsen på elastikbælterne.

Her kan du se et mindre udvalg af Smikkas brede elastikbælter i forskellige designs og farver:

Bredt sort elastikbælte med smuk stofblomst med små sorte perler              Hvidt bælte med stort spænde

 

Bredt elastikbælte i beige. Køb online hos Smikka         Mørkeblå elastikbælte i bredt design online hos Smikka

 

Her kan du se et udvalg af Smikkas smalle elastikbælter i forskellige farver og designs:

Sort elastikbælte med spænde med farverige sten formet som blomster              Rødt elastikbælte i smalt design med blomsterspænde

 

Hvidt elastikbælte i smalt design med smukt spænde            Smalt elastikbælte i sort med elegant spænde

 

Udvalget af Smikkas elastikbælter er altså ret bredt, som du kan se ud fra disse eksempler og de fås med mange forskellige spænder i smukke og elegante designs.

Faktisk er netop spændet en stor del af et elastikbæltes udtryk, da det kan være meget dominerende og meget enkelt i sit udtryk. Det er også forskelligt, hvordan selve spændet er placeret på bæltet – på nogle af elastikbælterne afslutter selve spændet bæltet og fylder hele bredden ved lukningen, mens andre af spænderne er sat mere i midten af bæltet.

Tag et kig og se hvilke design du har mest lyst til at gå sommeren i møde med – når sommervejret altså forhåbentlig snart dukker op i længere tid end blot 1 dag ad gangen.

Vi glæder os!

Kh Tina & Jane

Comments are closed.

Post Navigation