Nye elastikbælter online hos Smikka. Flere smukke elastikbælter er netop landet på hylderne i Smikkas webshop. De er i mange forskellige smukke designs og farver. Se et udpluk af nyhederne herunder.

Hvis du mangler et smukt elastikbælte i god kvalitet til at pifte din kjole op til julefrokosten. Eller ønsker at give et smukt elastikbælte enten i advents- eller julegave, så har du nu endnu flere at vælge imellem.

Vi har nemlig netop fyldt hylderne op med flere smukke nyheder i elastikbæltekategorien.

Et lille udvalg af de nye elastikbælter online

Blandt nyhederne finder du blandt andet dette smukke mørkeblå elastikbælte. Bæltet har flet omkring spændet, hvilket giver et utrolig flot blikfang til et ellers enkelt og klassisk design. Du kan næsten kun blive glad for dette elastikbælte, som fås til en pris på 129 kroner:

Mørkeblå elastikbælte med flet ved spændet. Et skønt bælte i et lækkert design og god kvalitet

Du finder også dette smukke elastikbælte med en masse små skinnende sten blandt nyhederne. Dette elastikbælte fås i flere forskellige farver. Du kan få det til en online pris på 115 kroner:

Sort elastikbælte med små skinnende sten online Smikka

Elastikbælter i guldlook og sølvlook

Blandt nyhederne af elastikbælter finder du også nye i vores elastiske bælter i guld- og sølvlook. De er smalle i selve bæltet, mens størrelsen på selve spændesmykket varierer. Du finder blandt andet disse bælter blandt nyhederne:

Smalt elastikbælte med bladsmykke  Sløjfe elastikbælte i sølvlook online hos Smikkas webshop

 

Gamle bæltenyheder i nye farver

Blandt nyhederne er også nogle af vores gamle populære kendinge, men nu i nye farver.

Det gælder blandt andet dette smalle elastikbælte, som er et stort hit blandt vores kunder. Og som vi sælger i mange forskellige farver – og nu også i denne lyseblå. Prisen er 119 kroner:

Smalt lyseblåt elastikbælte til billig online pris i webshoppen Smikka

Blandt vores gamle kendinge finder du vores smukke smalle elastikbælte med margueritblomster. Det har hidtil kunne fås i sort og hvid og har altid været et meget populært valg hos vores kunder. Men nu er det også kommet på hylderne i endnu en farve – nemlig denne smukke røde variant. Og selvfølgelig til den sædvanlige pris på 109 kroner:

Nye elastikbælter online i Smikkas webshop. Se rødt elastikbælte med margueritblomster

 

Se hele Smikkas udvalg af elastikbælter

Ønsker du at se hele Smikkas online udvalg af elastikbælter, som tæller over 150 bælter, så finder du det her:

Se alle Smikkas elastikbælter i webshoppen

Udvalget dækker over både smalle og brede bælter. Elastikbælter i helt enkle klassiske designs samt bælter med lidt mere spræl og glamour. Så tag et kig og find dit favorit bælte.

Comments are closed.

Post Navigation