Hos Smikka har vi fået en ny tørklædekategori – tørklæder let kvalitet. Det er en kategori, hvor du ALTID kan købe et let tørklæde i et smukt design til samme faste lave pris på 70 kroner.

Smikkas lette tørklæder er ofte tørklæder af chiffon, som er utrolig lette og luftige at bære. De er ikke så store i størrelsen, så de fylder ikke så meget om halsen.

De lette tørklæder falder smukt og er utrolig flotte og velegnede både som indendørs tørklæde både sommer og vinter samt uden over både forårs- og sommerjakken. Eller til en kølig sommeraften, hvor det er rart med et tørklæde om halsen.

Sortimentet af lette tørklæder bliver hele tiden udvidet med nye flotte designs og farvevarianter så følg gerne med på siden, hvis du er glad for tørklæder i let kvalitet.

Du kan blandt andet købe lette tørklæder med stjerner, som nedenstående:

Sort tørklæde let kvalitet med hvide stjerner i forskellige størrelser pris 70 kroner        Let tørklæde i USA design med stjerner og striber 70 kroner online

Du har også mulighed for at vælge forskellige varianter af lette tørklæder med prikker i forskellige designs og farvekombinationer, som disse du ser her:

Mørkeblåt tørklædet let kvalitet 70 kroner online Smikka     Turkise tørklæder med prikker i let kvalitet til billig online pris 70 kroner

 

Du finder også hjertetørklæder i kategorien med lette tørklæder til 70 kroner. De er utrolig smukke i både design og farvesammensætning og falder smukt om halsen. De har et smukt eksklusivt look til en utrolig billig pris. Se et par eksempler her:

Beige hjertetørklæde med brune hjerter i et smukt design billig pris   Sort tørklæde med lysebrune og mørkebrune hjerter i smuk farvekombination

 

I udvalget af tørklæder i let kvalitet fås også forskellige dyrevarianter. Du kan blandt andet købe de smukkeste sommerfugletørklæder i forskellige farver eller tørklæder med små katte, som er utrolig søde i designet. Se et lille udsnit af tørklæder med dyremotiver her:

Let tørklæde med sommerfugle i blød kvalitet billigt online Smikka  Tørklæde let kvalitet i sort med små katte online Smikka

 

Det er også muligt at købe lette tørklæder med leopardpletter, striber og zebralook. Du kan se et lille udpluk af tørklæder i let kvalitet med dyrelook her:

Brunt tørklæde i leopard print lav online pris 70 kroner   Tørklæde let kvalitet med sorte og hvide striber online Smikka webshop

Se hele udvalget tørklæder let kvalitet

Ønsker du at se hele udvalget af tørklæder i let kvalitet, så kan du se det her:

Se hele udvalget af lette tørklæder i Smikkas webshop her

Comments are closed.

Post Navigation