Det er meget snart tid til årets første julefrokoster. Er du mand, og ønsker du at være klædt på til julefest, kan du se nogle bud på juleaccessories her. Du finder både slips og butterflies med juletema. Nogle ganske stilfulde og diskrete, og andre som skriger “Se mig”.

Optakten til jul er selvfølgelig julefrokosten. Og til mange julefrokoster er det meste tilladt, når det kommer til at iføre sig juleaccessories. Så er du mand, og har du lyst til at gøre lidt ekstra ud af dit julelook i år, kan du blive inspireret nu. Dette indlæg sætter nemlig fokus på juleaccessories til mænd.

 

Juleaccessories til mænd

Jul er jo ofte lig med rød. Derfor er rød altid et godt valg til julefrokosten. Men det er også muligt at skrue op for julestemningen ved at have juledesigns på. Så lad os præsentere dig for nogle af Smikkas juleslips og julebutterflies.

 

Juleslips

Herunder kan du se nogle af Smikkas bud på det slips, du som mand kan iføre dig til julefrokosten. Variationen er stor. Fra store julemænd til små diskrete grønne juletræer:

Slips med juletema til julefrokosten. Juleaccessories onlineJuleaccessories til mænd hos Smikka. Bestil mørkeblåt slips med små julemænd Et juleslips i mørk blå med grønne juletræer

 

Butterfly med julestemning

Hvis et julebutterfly passer bedre til dit øvrige tøj, så har du også mulighed for at få det. Du kan se nogle af dine valgmuligheder i forhold til butterflies her:

Sort julebutterfly med sne og slikkepinde Julebutterfly i rød. Juleaccessories til mænd. Butterfly med juletema Butterfly i sort med julemænd. Perfekt julebutterfly til mænd. Juleaccessories til mænd

Elegante og røde slips og butterflies

Vil du gerne udstråle en lille smule jul. Men er du samtidig ikke til julemænd, juletræer og snefnug, så er der også en anden mulighed. Og denne mulighed er enten at tilføje et flot rødt slips eller en rød butterfly til dit øvrige tøj. Det giver et strejf af jul, men på en elegant og klassisk måde.

Herunder kan du se to bud på et rødt slips til årets julefrokost. Alt efter om du er til rød eller mere til bordeauxrød. Hvilket selvfølgelig også afhænger af, hvilke farver som indgår i dit øvrige festtøj:

Slips i rød til årets julefrokoster  Slips i bordeauxrød til årets julefrokost

Samme valgmulighed har du også, hvis et butterfly er et bedre match til dig, end et slips er:

Butterfly i rød til årets julefrokost. Accessories til mænd til jul.  Butterfly i bordeaux rød til årets julefrokost. Juleaccessories til mænd

Slips og butterflies med et strejf af rød

Hvis du ikke er til det helt røde design, har du også mulighed for at finde slips og butterflies, hvor den røde farve blot indgår i designet. Det kan du se nogle bud på herunder.

Butterflies med røde farver

Du finder blandt andet denne smukke butterfly i sort med røde kanter og rød midte:

Butterfly i sort med røde kanter og rød midte. Butterfly til julefrokosten

Eller denne her model i rød med hvide prikker:

Butterfly i rød med hvide prikker. Et godt valg til årets julefrokost som mand

Julefrokoster er ofte også lig med god musik. Så hvis du kunne have lyst til at understøtte det, vil denne butterfly være et oplagt valg for dig:

Butterfly i rød med hvide noder. Musik butterfly til årets julefrokost

Slips med røde farver i designet

Hører der altid kortspil til jeres julefrokost, så er dette slips det oplagte valg for dig i år. Så kan du næsten kun vinde:

Slips med kortspil som mønster. Sjovt slips til årets julefrokost

Eller er et spil billard altid en fast del af jeres fest, så vil dette slips være det oplagte valg:

Slips med billard tema

Men du kan også vælge at gå med et noget mere diskret og klassisk slips. Her indgår den røde farve blandt mange andre farver:

Slips i mørkeblå med prikker i forskellige farver

 

Det var nogle ret forskellige bud på juleaccessories til mænd til årets julefrokoster.

Ønsker du at se hele Smikkas sortiment af slips og butterflies, finder du det her.

Vi håber, at du får nogle rigtige gode og sjove julefrokoster med eller uden slips og butterfly.

Comments are closed.

Post Navigation