Hos Smikka har vi et bredt sortiment af elastikbælter i mange forskellige farver og designs. Men i dette blogindlæg vil vi kun fokusere på udvalget af elastikbælter i hvid.

Hvide elastikbælter er nemlig super smukke, da de tilfører dit look et strejf af elegance og skaber blikfang, men på en fin og ikke larmende måde.

Selve den hvide farve har et skær af noget uskyldigt, rent og fint over sig. Og derfor kan det hvide elastikbælte være prikken over i’et på dit outfit – lige dén detalje, som gør noget ekstra for dit look.

Elastikbælterne i hvid fås i både brede og smalle designs samt med større og mindre spænder med og uden små sten til at skinne og fange øjet.

Med andre ord kan dit hvide elastikbælte være en diskret prik over i’et i dit look eller en mere iøjnefaldende detalje, som skaber blikfang.

Du kan se et par eksempler på Smikkas udvalg af elastikbælter i hvid herunder – vi starter med bælterne i et bredt design, som ofte også har et mere iøjnefaldende spænde, som fylder bredden ud.

Ønsker du at læse mere om det enkelte bælte, så kan du klikke på det.

 

Brede hvide elastikbælter

Blandt elastikbælter i et bredt design fås bl.a. bælter med hjertespænder i forskellige designs. Det er også muligt at få bælterne i de brede designs med stofroser og sommerfuglespænder og andre flotte spænder.

Se et udpluk af de brede hvide elastikbælter her:

Smukt elastikbælte i hvid med hvide stofroser i spændet   Bredt elastikbælte i hvid med hjerteformet spænde med skinnende sten

Hvide elastikbælter med stort hjertespænde med skinnende sten Bredt hvidt elastikbælte med smukt hjerteformet spænde

Hvidt bælte med smukt spænde med sten  Elastikbælte i hvid med smukt sommerfugle spænde med små sten

Smalle hvide elastikbælter

Blandt elastikbælterne i et smallere designs finder du bl.a. disse bælter:

Smalt elastikbælte i hvid med smukt spænde   Elastikbælte hvid med sløjfespænde

Hvidt elastikbælte i flot design   Elastikbælte i hvid med marguerit blomsterspænde

Ønsker du at se hele udvalget af elastikbælter hos Smikka, så følg dette link:

Elastikbælter hos Smikka

 

Comments are closed.

Post Navigation