Hos Smikka kan vi konstatere, at det er blevet moderne med elastikbælter, da vi oplever et konstant stigende salg af netop elastikbælter uanset årstid. Og det forstår vi godt, for der er gode fordele ved at bruge et elastikbælte til sin kjole, tunika eller lange skjorte. Det kan du læse mere om i dette blogindlæg:-)

Den allerstørste fordel handler om din talje. For med et elastikbælte kan du fremhæve din talje på en super fin og elegant måde. Bæltet giver en smuk silhuet og kan næsten få en eventuel topmave til at forsvinde – i hvert fald visuelt. Andet er vist for meget at love;-)
Men netop elastikbælternes evne til at skjule topmaven er med til at gøre dem så populære.

Vælger du i øvrigt at sætte din overdel eller kjole sammen med et elastikbælte i en mørkere farve end dit tøjs farve, så er det endnu et tip til at skabe en visuelt smallere talje, hvis du har det ønske.

En andel fordel ved elastikbælter er netop dét, at de er lavet af elastik. Det betyder nemlig, at de kan strække sig og dermed passer til mange forskellige kropstyper. De fleste af de bælter i elastik, du kan finde hos Smikka, kan strække sig mellem 20 og 30 centimeter, hvilket gør det muligt for mange forskellige kvinder med forskelligt taljemål at bruge det samme bælte.

Hvis du er blevet interesseret i at se nærmere på elastikbælter, så finder du et spændende udvalg hos Smikka – og til nogle af markedets billigste priser.

Køb smalt brunt elastik bælte med firkantet guldlås online 500.082                 Stort sort elastik bælte med flot guld lås 500.080a

Comments are closed.

Post Navigation