Guldbælter er et godt valg til din sorte favoritkjole. Det er elegant og giver et klassisk look. Men et guldbælte kan selvfølgelig også sættes til andet tøj som fx den lange skjorte eller tunikaen.

Fordelen ved de metalliske guldbælter du finder hos Smikka er, at de alle sammen kan strækkes over 100 centimeter. Og mange af bælterne kan strækkes langt mere. Det betyder, at disse bælter kan passe til mange forskellige taljestørrelser.

Herunder kan du se et udpluk af, hvilke forskellige guldbælter og designs du kan vælge imellem. Fra blomster til blade til hjerter.

 

Guldbælter i mange designs

Guldbælter med spænder designet som blade

Nogle af de bælter i guldlook som er mest populære hos Smikkas kunder er dem med blade. For disse bælter falder smukt om taljen og følger mavens runde form. Herunder kan du se nogle af de modeller, der fås af elastikbælter med bladspænder:

Guldbælter med aflangt blad spænde Et guldbælte med to blade som spænde Guldbælter med tre blade som spænde

 

Elastikbælter i guld med blomsterspænder

Et andet populært design blandt vores kunder ligger i tæt forlængelse af ovenstående med blade. For det er nemlig elastikbælterne med spænder designet som blomster. Disse bælter er også utrolig smukke og elegante i deres design:

Metallisk guldbælte med med blomsterspænde Elastisk bælte med guldblomst billigt online

Bælte med sløjfespænde

Blandt de designs du finder på hylderne er der også bælter med sløjfespænder. Hvordan de blandt andet kan se ud, kan du se her:

Guldbælte i elastik med lille sløjfespænde Sløjfe bælte i elastik

 

Elastikbælter i guld i øvrige designs

Her kan du se tre helt forskellige designs af metalliske bælter i guldlook. Alle sammen vidt forskellige i design, men samtidig også alle elegante og smukke. Fra guldknob til detaljeret spænde til hjerter:

Elastikbælte med guld knob Smukt smalt elastikbælte i guld Hjerte elastikbælte i guld billigt online Smikka webshop

 

Et helt andet guldbælte design

Alle de ovenstående eksempler på et guldbælte er vores metalliske bælter, som kan strækkes langt. Men vi har også guldbælter i en helt anden genre. Nemlig med guldpailletter på. Dem kan du se her i to forskellige designs – et smalt design og et bredt design:

Elastikbælte med guldpailletter  Bredt elastikbælte i guld med pailletter

 

Du kan se alle vores elastikbælter over 100 centimeter her

Comments are closed.

Post Navigation