Blander du rød og hvid, får du farven pink. Og i dette blogindlæg er vi netop nået til den pink farve, som du også finder smukke accessories i hos Smikka.

Pink er en smuk sammensat farve af rød og hvid. Den symboliserer omsorg, ubetinget kærlighed og medfølelse.

Den får passion og styrke fra den røde farve, som bliver blandet med renhed fra den hvide farve.

Jo dybere og mørkere den pink farve er, jo mere energi og lidenskab stråler der ud af den.

Den pink farve bliver både forbundet med handling, succes og indsigt netop på grund af kombinationen af den røde og hvide farve.

Set med farvepsykologiske briller siger man, at pink er en positiv farve, som udstråler håb, og der kan findes trøst i. Desuden virker pink beroligende og kan dæmpe følelser af vrede og aggression.

Du kan med fordel sætte den pink farve sammen med mere mørke farver som grå, sort, mørkegrøn eller mørkeblå.

 

Pink accessories hos Smikka

Hos Smikka finder du et større udvalg af accessories i forskellige pink nuancer.

Det er både muligt at få tørklæder, bælter og øreringe med vedhæng i en ensfarvet pink, men også som en del af et design eller farvespil.

Øreringe med creol vedhæng i keramik designet som en blomst i pink Øreringe med sorte og pink vedhæng online SmikkaArmbånd med små skinnende sten i pink og lyserøde farver online webshop Smikka  Sort læder armbånd med dobbelt remme og lyserødt smykke  Pink elastikbælte med små blomster online Smikkas webshop  Sort elastikbælte med pink perle i spændet  Tubetørklæde i grå med prikker i pink hos Smikkas webshop  Ensfarvet pink tørklæde online Smikka webshop 89 kroner

Comments are closed.

Post Navigation