Blander du rød og gul farve, får du orange. Og i dagens blogindlæg er vi netop nået til farven orange og dens betydning. Nederst finder du nogle bud på accessories i orange, som alle kan fås i Smikkas webshop.

Orange er en sammensat farve. Den er blandet af gul og rød, hvilket betyder, at den på én og samme tid både er en lys og varm farve.

Den orange farve bruges både til fest, farver og sjov, men faktisk også til at repræsentere kvalitet. Så også i dens udtryk er den en sammensat størrelse.

Man siger, at den orange farve øger ilttilførslen til hjernen og stimulerer mental aktivitet – og faktisk også appetitten. Desuden er orange forbundet med vores intuition og giver følelsesmæssig styrke i svære tider.

Det siges også, at orange er en så opløftende og optimistisk en farve, at alle vi mennesker burde sørge for at gøre den til en del af vores hverdag. Især også da den er fuld af ungdommelig impulsivitet. Den orange farve giver desuden et positivt livssyn og spontanitet i livet.

Orange accessories hos Smikka

Som du kan læse, skal du ikke tøve med at integrere orange i din garderobe – og hvorfor ikke som accessories? Her får du i hvert fald et par bud på orange accessories hos Smikka.

Øreringe med stjernevedhæng i orange online Smikka webshop  Creoler med grå dråbevedhæng med orange stjerner online

Orange pung til billig pris hos Smikka  Dyretørklæde med orange hjerter

Leopardtørklæder med lys orange kant og leopardpletter i lys orange   Tørklæde i lys orange med mørke orange hjerter

Comments are closed.

Post Navigation