I dette blogindlæg er vi nået til lilla i vores gennemgang af farver og deres betydning. Og som altid giver vi selvfølgelig et par bud på, hvilke accessories du kan få i lilla hos Smikka.

Lilla er en blanding af farverne blå og rød. Den får stabiliteten af den blå farve og energien af den røde farve, som til sammen giver den stærke lilla farve, som ofte bliver forbundet med prestige, luksus og adelighed.  Især hvis den sættes sammen med guld, får lilla et meget stærkt og lidt prangende udtryk, som leder tankerne hen på rigdom og overskud.

Gennem tiden er farven lilla ofte blevet koblet sammen med magi og magt, og samtidig brugt i fortællinger om kongelige, troldmænd og tryllekunstnere. Det er altså en farve med en dyb power.

Farven lilla bruges ofte også i sammenhænge med det spirituelle og vores åndelighed.

Desuden udstråler lilla også seriøsitet og selvsikkerhed.

Lilla accessories hos Smikka

Hos Smikka finder du et større udvalg af accessories i forskellige lilla nuancer – fra helt lyselilla accessories til helt mørkelilla accessories og mere violette nuancer af den lilla farve.

Du kan både finde creol øreringe med lilla vedhænge i forskellige farver og former, lilla elastikbælter og tørklæder i forskellige lilla farver samt andet. Se nogle billeder af de lilla accessories herunder:

Creol øreringe med lilla stjerne vedhæng online Creoler med runde vedhæng i lys lilla og mørkelilla

Chunk armbånd med lilla smykke     Lille pung i lilla med hvide prikker hos Smikka

Lille firkantet smykkeskrin i lilla i praktisk design Firkantet smykkeskrin i lilla

Elastikbælte i lilla med stor blomst i flot design   Lilla batik tørklæde med store sorte prikker 300.442

 

Comments are closed.

Post Navigation