Vi er nået til næste farve i vores farvetema. I dagens indlæg skal det handle om farven hvid og dens betydning og symbolik. Nederst i blogindlægget kan du lade dig blive inspireret af nogle af de accessories, vi har i hvide nuancer hos Smikka.

Farven hvid bliver ofte brugt til at udstråle renhed, enkelhed og friskhed. Prøv fx at tænke på reklamer for vaskepulver eller for toiletpapir som ‘Lambi’ med det lille nuttede hvide lam.

Hvid bliver ofte også brugt i sammenhænge, som handler om velgørenhed eller godhed – fx som del af Svanemærket eller Øko-mærket. På den måde bruger man hvid til at udstråle noget godt og positivt, der handler om at træffe ‘det rette valg’. Det kender vi også fra filmverdenen, hvor hvid er den gode – eller fx fra talemåden ‘Prinsen på den hvide hest’.

Hvid bliver altså på mange måder hæftet sammen med noget uskyldigt, rent og fint. Den hvide farve er som regel også den gennemgående farve ved bryllupper i Danmark, netop da den symboliserer disse ting.

Den hvide farve påvirker dig ved at:

  • Rense tankerne
  • Skabe mental klarhed
  • Opfordre dig til at rydde op og rydde forhindringer af vejen
  • Give dig muligheden for en ny begyndelse

 

Se et udpluk af accessories i hvid, som du kan finde hos Smikka

Hvide keramik hjerte vedhæng på creol øreringe hos Smikka   Hvide stjerneøreringe i keramik på creol     Tørklæde i hvid med stjerner i lysegrå online Smikka  Tørklæde i hvid med sorte noder

Comments are closed.

Post Navigation