Kan du godt lide tørklæder og punge med prikker, så er du helt sikkert vild med nogle af nyhederne hos Smikka dette efterår. Blandt de nye varer på hylderne finder du nemlig både prikkede tørklæder og små punge med prikker.

Hos Smikka oplever vi altid en stor efterspørgsel efter vores accessories med prikker.

For prikker kan noget!

Dét som prikker kan er at skabe liv i designet og giver en glad og rar stemning, som påvirker humøret. Du bliver ganske enkelt glad af at bære prikkede accessories på grund af farvespillet og det ‘levende’ design.

Og så er fx prikkede tørklæder et superfint islæt til et klassisk, enkelt look, som er holdt i dæmpede farver, men hvor prikkerne så lige tilfører det liv, der fanger øjet og skaber blikfang. Derfor vælger mange at tilsætte en prikket accessory til ensfarvede outfits.

I Smikkas udvalg af prikkede accessories, er der både de enkle designs med to farver – en bundfarve på tørklædet eller pungen og en anden farve prikker.

Men der er også designs med en bundfarve og masser af forskelligfarvede prikker, som skaber masser af liv og smukke farvespil. Der er altså noget for enhver smag:-)

Herunder kan du se et lille udvalg af nogle af Smikkas prikkede accessories. Du finder blandt andet små punge med prikker, armbånd i et prikket look, elastikbælter med farvede spænder og tørklæder med en bundfarve og mange forskelligfarvede store og små prikker.

Mørkeblå lille pung med hvide prikker 40 kroner  Lille lyseblå pung med små hvide prikker 40 kroner Smikkas webshop

Armbånd med sorte og hvide prikker i slangeskindslook billigt online Smikka   Armbånd i brunt og beige slangeskindslook

Hvidt elastikbælte med farvet spænde online Smikka Elastikbælte i sort med farverigt spænde

Mørk lilla tørklæde med prikker i flotte farver online Smikka webshop   Prikket grøn tørklæde i Smikkas webshop

Comments are closed.

Post Navigation