Et ensfarvet tørklæde kan sætte farve på selv den mest grå dag eller lyse et mørkt sæt tøj op og være prikken over i’et. Men det kan også være netop den detalje, som får et look til at blive endnu mere klassisk og minimalistisk i sit udtryk.

De ensfarvede tørklæder fås i et utal af farver – fra de helt lyse og næsten neutrale farver til neon nuancer og farver med masser af spræl i, som kan starte enhver tøjfest og give lyst til at gå ud i verden med et stort smil. Men de ensfarvede tørklæder fås også i de mere mørke nuancer, som er fuld af dybde eller har et strejf af noget lækkert, klassisk og elegant over sig.

Tja med andre ord er der virkelig noget at vælge imellem, når det kommer til de ensfarvede tørklæder og deres farveudbud. Udfordringen er måske netop, at det kan være svært at vælge favoritten blandt éns yndlingsfarver 🙂

Men så kan man måske købe flere. For hos Smikka er der en fast lav pris på kun 89 kroner for et ensfarvet tørklæde i helt enkelt look. Det er der vist ikke så meget mere at sige til, end det er billigt og giver mulighed for at købe flere til garderoben, hvis man ønsker det.

Herudover er der også andre typer ensfarvede tørklæder med lidt detaljer – blandt andet ensfarvede tørklæder med perler syet på i siden eller tørklæder med glimmer eller pailletter på. De fås til forskellige priser.

Herunder får du lige en lille smagsprøve på, hvilke farver det blandt andet er muligt at købe de ensfarvede tørklæder i – det helt store overblik kan du få under kategorien Ensfarvede tørklæder hos Smikka.

Neon gult ensfarvet tørklæde 89 kroner hos Smikka webshop  Ensfarvede tørklæder i mørk pink online Smikka webshop 89 kroner

Ensfarvede tørklæder i mørk dyb lilla farve online  Coxgrå tørklæde online Smikka webshop til 89 kroner

Comments are closed.

Post Navigation