Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel efter vores ensfarvede tørklæder, som er i høj kurs hos vores kunder. Og det er slet ikke så mærkeligt:-)

Styrken ved ensfarvede tørklæder i nogle flotte farver er nemlig, at de kan give et ekstra pift til tøjet, mens resten af tøjet kan være i nogle neutrale og rolige farver. Hvis man samtidig ejer ensfarvede tørklæder i forskellige farver, kan man efter humør sætte ny kulør til det samme sæt tøj – udelukkende ved brug af et ensfarvet tørklæde i en anden farve end dagen før.

Ensfarvede tørklæder er desuden meget rolige at se på, så de tilfører elegance  og et klassisk look, som ikke virker forstyrrende på helhedsindtrykket.

Et ensfarvet tørklæde kan altså være et rigtig godt valg i mange sammenhænge – og kan bruges til både hverdag og fest.

I Smikkas sortiment finder du både helt ensfarvede tørklæder i mange forskellige farver samt ensfarvede tørklæder med en sort satinkant som en lille detalje. Tjek hele udvalget af ensfarvede tørklæder med og uden kant her.

Bestil Ensfarvede grønne tørklæder 300.262Køb lyserøde tørklæder med sort satin kant 300.253   Ensfarvet mørkeblåt tørklæde 300.258

Comments are closed.

Post Navigation