Ensfarvede slips passer til de fleste sæt tøj. Og kan bruges til både jakkesæt og en skjorte sat til et par bukser, hvor slipset fungerer som prikken over i’et. Du kan vælge mellem mange forskellige farver slips hos Smikka.

I efteråret udvidede vi vores sortiment hos Smikka. Det betød, at vi frem for kun at have accessories til kvinder, udvidede vores sortiment, så vi nu også har lidt til mænd. Nemlig slips og butterfly i mange flotte designs.

Den altoverskyggende grund til denne sortimentudvidelse er, at vi ofte sælger større partier, hvor der både skal bruges tørklæder til kvinder og matchende slips eller butterfly til mænd.

Det kan for eksempel være til kor, der både består af kvinder og mænd. Men også diverse firmaer og virksomheder, som skal bruge matchende accessories til messer og lignende.

 

Ensfarvede slips i mange farver

I Smikkas sortiment af slips har vi lagt vægt på at kunne tilbyde ensfarvede slips i mange forskellige farver.

Et ensfarvet slips kan bruges til langt de fleste sæt tøj og både til mere formelle og uformelle lejligheder.

Du kan se et lille udvalg af vores ensfarvede slips herunder. De er alle til en fast pris på 89 kroner:

 

Ensfarvede slips online Smikka i limegrøn Ensfarvede sorte slips til billig online pris

Pink slips til god billig online pris Mørkeblåt slips online Smikka

Ud over de viste farver af ensfarvede slips, du kan se her, fås de også i mange andre farver. Blandt andet lilla, hvid, lyseblå og rød.

Skulle der være en specifik farve, du er på jagt efter, men ikke kan finde i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os på info@smikka.dk og høre, om vi kan skaffe den til dig.

 

Alle slips hos Smikka

Ønsker du at se hele sortimentet af slips hos Smikka, kan du finde dem her:

Alle slips hos Smikka

I dette sortiment finder du også diverse slips fuld af musik. Her er nemlig både slips med noder, guitarer og klavertangenter. Så er du glad for musik, kan det være, du finder det helt rette slips i udvalget.

One Thought on “Ensfarvede slips i flotte farver

  1. Pingback: Nye slips på lager i Smikka webshop. Se udvalg af billige slips i nye design

Post Navigation