Ensfarvede butterfly giver et klassisk look til en skjorte eller jakkesæt. Hos Smikka finder du et større udvalg af ensfarvede butterfly, som dækker en stor del af farveskalaen.

Butterfly er fortsat moderne som en ekstra fin detalje til en flot skjorte eller et lækkert jakkesæt. Og ensfarvede butterfly er klart et favoritvalg hos mange af de mænd, som handler hos Smikka.

Vi oplever nemlig en større og større efterspørgsel efter vores ensfarvede butterfly. Hvilket vi godt forstår. For du kan få en lækker butterfly i en god kvalitet til en fast lav pris på kun 89 kroner.

 

Ensfarvede butterfly i mange farvevarianter

Vi oplever til gengæld ikke, at vores mandlige kunder er enige om, hvilken farve de helst vil købe deres butterfly i. Og derfor har vi løbende udvidet vores sortiment, så det dækker flere farver.

Det betyder, at du kan finde butterfly i mange smukke farver online i Smikkas webshop. Du kan se et udpluk af udvalget af butterfly i ensfarver herunder.

Blå og grønne butterfly

Er du glad for blå og grønne nuancer er der nogle af de butterfly, du kan finde i Smikkas udvalg:

 

Ensfarvet butterfly i turkis online Smikkas webshop Ensfarvede butterfly i neongrønt billig online Smikka Mørkeblå butterfly til fast lav online pris hos webshoppen Smikka

Grå, hvide og sorte butterfly

Er du mere til grålige nuancer eller klassiske farver som hvid og sort, finder du også det i udvalget:

Mørkegrå butterfly billig pris online webshop Smikka Butterfly i grå billig online pris Butterfly i hvid 89 kroner online Smikka webshop

 

Rød, lilla og lyserøde butterfly

Kunne du tænke dig et butterfly fra den varmere ende af farveskalaen, finder du nogle bud herunder:

Ensfarvet rød butterfly online Ensfarvet butterfly i lilla billig pris online webshop Smikka Ensfarvet butterfly i lyserød webshop Smikka

 

Butterfly med musik i

Ofte falder valget jo på et ensfarvet butterfly, når ønsket er et klassisk eller elegant look med et stilistisk udtryk.

Men er du mere på jagt efter et butterfly med musik i, så har vi helt bogstaveligt også et stort udvalg inden for denne genre. Vi forhandler nemlig butterfly til mange kor, hvor de mandlige medlemmer bærer samme butterfly, så de matcher hinanden. Hvilket ser super flot ud til koncerter rundt i de ganske land.

Så derfor finder du et større udvalg af butterfly med noder og instrumenter i Smikkas webshop. Du kan se et par bud på disse herunder:

Butterfly i sort med klaver Sort butterfly med noder i farver Butterfly med noder i flotte farver. Fast lav online pris Smikka

 

Øvrige butterfly hos Smikka

Udover de ensfarvede butterfly og butterfly med musik i, finder du også et udvalg af andre designs.

Ønsker du at se alle de tilgængelige butterfly, så finder du dem her:

SE HELE UDVALGET AF BUTTERFLY HOS SMIKKA

Comments are closed.

Post Navigation