En god værtindegave kan være mange forskellige ting. Hvis du har lyst til at give andet end blomster eller chokolade så tag et kig hos Smikka. Her finder du blandt andet lækre tørklæder, smukke bælter, armbånd og øreringe, du kan glæde din værtinde med. 

Gennem tiden har en traditionel værtindegave ofte været en smuk buket blomster eller en æske chokolade. Men faktisk er der jo masser af mulighed for at glæde med andre typer af gaver. Ikke mindst gaver, som varer meget længere end både blomster og chokolade, men som ikke nødvendigvis er dyrere.

Hos Smikka finder du den perfekte værtindegave i mange forskellige udgaver. Og til priser, som passer godt til budgettet for, hvad de fleste budgetterer med til værtindegaver.

Herunder får du forslag til en god værtindegave i 3 prisklasser.
 

En god værtindegave under 100 kroner

Skal du i byen og har lyst til at en gave med til din værtinde, men uden at den koster alt for meget, så se her under for at få nogle gode bud.

I Smikkas webshop finder du både armbånd, øreringe, elastikbælter, punge og ikke mindst tørklæder til under 100 kroner.

Sort tørklæde med lyserøde prikker online Smikka. En god værtindegave med et tørklæde fra Smikka  Sort armbånd til værtindegave under 100 kroner online Smikka webshop  Bælte i rød med smuk stor blomst  Et par øreringe til en god værtindegave. Køb online Smikka til under 100 kroner

 

En god værtindegave under 150 kroner

Ønsker du at give en gave til et beløb under 150 kroner, kan du se nogle gode bud herunder.

En god værtindegave under 150 kroner. Tørklæde med prikker Tørklæder med små roser online Smikka  Sort smalt bælte med sommerfuglespænde værtindegave Smikka  Elastikbælte i sølv med hjerte
 

En god værtindegave under 200 kroner

Ønsker du at give en gave til et beløb under 200 kroner, kan du se nogle gode gaveideer herunder.

En god værtindegave. Sort tørklæde med hjerter   Stjernetørklæde værtindegave 150 kroner     Mørkeblåt elastikbælte til god værtindegave online Smikka  Rødt smykkeskrin værtindegave under 200 kroner

 

Vi pakker din værtindegave gratis ind

Husk at du hos Smikka altid har mulighed for at få din gave pakket gratis ind.

Når du har lagt din vare i indkøbskurven, har du mulighed for at krydse et felt af, som hedder “Ja tak – indpakkes til gave”. Krydser du dette felt af, så sørger vi for, at du modtager din ordre pakket pænt ind, så du ikke behøver gøre noget.

Comments are closed.

Post Navigation