Elastikbælter på udsalg hos Smikka. Gør et kup og køb elastikbælter til nedsatte priser hos Smikka. Priser helt ned til 30 kroner og besparelser op til 75 % i forhold til normalpris.

Hos Smikka har vi sat en del af vores smukke og lækre elastikbælter på udsalg, så du kan gøre et godt køb.

I udsalget finder du flere af vores populære elastikbælter til en god og billig online pris.

 

Elastikbælter på udsalg med blomster

I udsalget af elastikbælter kan du blandt andet købe dette smukke elastikbælte. Bæltet har smukke blomster i forskellige størrelser med skinnende sten i midten. Det fås i 3 forskellige farver – beige, hvid og sort. Du kan netop nu købe elastikbæltet til kun 95 kroner:

Elastikbælter på udsalg hos Smikka. Spar gode penge på elastikbælter online  Køb hvide elastikbælter med blomster på tilbud til en god pris online i Smikkas webshop Bestil billige elastikbælter i sort online i Smikkas webshop

Elastikbælter på udsalg med pailletter

Kunne du bruge et elastikbælte med smukke pailletter til at skabe blikfang, så tag et kig herunder. Disse smukke elastikbælter med pailletter i guld, sølv og sort er supersmukke på. Pailletbælterne er på tilbud til kun 75 kroner:

Elastikbælter på udsalg hos Smikka med pailletter Køb pailletbælte i sølv på tilbud online hos Smikka Sort elastik bælte med pailletter i webshoppen Smikka

 

Elastikbælter på udsalg med sommerfuglespænde

I Smikkas udsalg af elastikbælter finder du flere helt forskellige elastikbælter, der som det eneste har et spænde designet som en sommerfugl til fælles.

Her kan du se nogle af bælterne på tilbud med sommerfuglespænder.

De to første bælter fås til en pris på 75 kroner, mens det røde elastikbælte fås til 100 kroner:

Køb sort elastikbælte med sommerfuglespænde billigt online Bestil bælte på tilbud med sommerfuglespænde i hvid Køb elastikbælte i rød med guld sommerfugle spænde på tilbud i webshoppen Smikka

Elastikbælter på udsalg med hjertespænder

Præcis som med elastikbælterne ovenfor, som har selve sommerfugletemaet tilfælles, har nedenstående bælter et hjertespænde til fælles.

Designet er ret forskelligt, men hjertetemaet er fælles for bælterne.

Priserne på de 3 nedenstående bælter varierer fra 30 kroner for det brune hjertebælte til 89 kroner for det sorte og 109 kroner for det hvide.

Elastikbælte i brun med hjertespænde på tilbud kun 30 kronerKøb sort elastikbælte med hjertespænde med perler på tilbud online hos Smikka   Elastikbælte i hvid med hjertespænde

Alle elastikbælter på tilbud hos Smikka

Ønsker du at se hele Smikkas udvalg af elastikbælter på tilbud i alverdens størrelser, design og farver så finder du dem her:

Se ALLE elastikbælter på tilbud hos Smikka

 

Comments are closed.

Post Navigation