Hos Smikka finder du ikke kun et, men mange elastikbælter med sløjfe spænde. De er nemlig ret populære hos vores kunder, da de både er elegante og feminine på én og samme tid. I dette blogindlæg vil vi vise dig et mindre udvalg af netop vores elastikbælter med sløjfe spænde.

Blandt Smikkas udvalg af bælter, som er prydet med en sløjfe som spænde, finder du både helt smalle bælter samt brede bælter. Præcis som du også finder ret enkle og diskrete sløjfebælter og mere iøjnefaldende sløjfebælter i udvalget.

Herunder kan du få et lille indblik i, hvor forskellige elastikbælter med sløjfe spænde kan se ud. Trods designet som udgangspunkt er det samme.

 

Smalle elastikbælter med sløjfe spænde

I vores udvalg af smalle elastikbælter med sløjfe spænder finder du blandt andet dette smukke bælte. Det fås i flere forskellige farver, som du kan se to af her:

Smalle elastikbælter med sløjfes pænde online i Smikkas webshop Røde elasstikbælter med sløjfespænde online Smikkas webshop

Smalt elastikbælte med guldsløjfe spænde

Et andet smalt elastikbælte med en sløjfe som spænde er dette. Og det viser ret tydeligt, hvor forskelligt et design og udtryk elastikbæltet kan have, alt efter hvordan sløjfen er designet. Dette bælte fås i sort og rød:

Smalt sort elastikbælte med guldsløjfe spænde online webshop Smikka  Rødt elastikbælte guldsløjfe spænde online

 

Elastikbælter med sløjfe spænde og guldkant

I Smikkas udvalg af diverse sløjfespænder finder du også disse ret forskellige bælter. Fælles for dem er, at de begge har en guldkant rundt om selve sløjfen. Men ellers er deres design og ikke mindst udtryk ret forskellig. For hvor det til venstre er blødt i sit design med runde former, er bæltet til højre mere stramt i sit design og udtryk. De fås begge i flere farver:

Elastikbælter med sløjfe spænde og guldkant Sort elastikbælte med sløjfe spænde i sort online Smikka

Brede bælter med sløjfer

Vores elastikbælter med spænder formet som sløjfer fås mestendels i smalle designs. Men vi har dog også dette brede bælte blandt sortimentet. Dette elastikbælte fås i rød og sort:

Elastikbælte rød sløjfe spænde Sort bælte med spænde formet som sløjfe

Har du lyst til at se nærmere på hele Smikkas sortiment af elastikbælter. Både af dem med sløjfer og dem uden, så tag et kig her:

>>Se Smikkas online udvalg af elastikbælter – med og uden sløjfer<<

Comments are closed.

Post Navigation