Elastikbælter med perler kan være virkelig smukke at sætte til et sæt tøj. Eller til at pifte den ‘altid sikre sorte-kjole’ op, når du skal til fest eller i byen. I dette blogindlæg ser vi nærmere på nogle af de muligheder, du har, hvis du er på jagt efter et elastikbælte med perler.

Perler er en lidt sjov størrelse.

For på den ene måde er perler meget iøjnefaldende. De fanger øjet og skiller sig ofte ud fra det øvrige look.

Men på den anden side har perler også en evne til at være diskrete. Til at give et diskret strejf af elegance. Til at være den prik over i’et, som får et sæt tøj til at stråle. Uden du nødvendigvis giver perlerne æren for det.

Et elastikbælte med perler kan dække over mange forskellige designs. Som du kommer til at se herunder.

 

Elastikbælter med perler

Elastikbælter med mange perler

I de designs du ser herunder, er perlerne en stor del af bæltets design, da de fylder hele spændet.

Sort bælte med hjertespænde

Ved dette bælte er selve bæltet sort, mens perlerne er hvide. Dermed er der altså en kontrast mellem det sorte og det hvide i bæltets design. Spændet er udformet som to store hjerter:

Sort elastikbælte med hvide perler

Sort bælte med sommerfuglespænde

I dette design er selve spændet designet som en sommerfugl. Og denne sommerfugl er prydet af perler hele vejen rundt, som gør det virkelig elegant og smukt. Modsat bæltet ovenfor er både bælte og perler sorte ved dette bælte:

Sort bælte med sommerfuglspænde med sorte perler

Bælte med sløjfespænde

I dette elastikbælte er spændet udformet som en sløjfe. Sløjfen er efterfølgende udsmykket med perler over det hele. Det gør spændet til en fremtrædende del af hele elastikbæltet. Ved dette bælte matcher selve elastikbæltets farve og spændefarvet også hinanden. Det fås i både sort og hvid:

Sort elastikbælte med sort spænde med perler Elastikbælter med perler online i webshop Smikka

 

 

Elastikbælter med få perler

I Smikkas udvalg af elastikbælter med perler finder du også designs, hvor der kun er få perler på spændet. Men det behøver ikke at betyde, at perlerne ikke alligevel spiller en fremtrædende rolle.

Elegant elastikbælte med perler

Det gør sig blandt andet gældende ved dette elastikbælte. Selvom perlerne kun er placeret i siderne af spændet, har de alligevel stor betydning for det samlede udtryk og design. Bæltet ville ikke have samme elegance uden perlerne. Hvilket også hænger sammen med farvespillet mellem det mørke og det lyse:

Sort bælte med hvide perler smukt design

Bælte med blomst

Dette bælte med en stor blomst er også et eksempel på et bælte med få perler, som alligevel har stor betydning for det samlede design. Blomsten bliver bare endnu smukkere af, at midten bliver omkranset af perlerne:

Elastikbælte i hvid med stor blomst og perler

 

Comments are closed.

Post Navigation